Girişimci ruha sahip iş insanlarının, kamu ve özel sektörde faaliyetlerini sürdüren üst düzey yöneticilerden oluşan ve 1300'den fazla üyesi ile ekonomiye ortalama yılda 6-7 milyar TL katma değer kazandıran ve toplamda 30 bin civarında istihdam yaratan bir sivil toplum kuruluşu olan Genç Girişim ve Yönetişim Derneği Genel Başkanı M.Nezih ALLIOĞLU ve yönetim kurulu Eskişehir’de dün yapılan istişare toplantısında,” Şubeleşme yolunda emin adımlarla ilerliyoruz. Eskişehir çalışmalarımızı uzun süredir sürdürüyor ve temaslar da bulunuyoruz. Eskişehir şubesinin yönetimi ve üyelerinin oluşturularak tüm Türkiye’de ki şubelerimizle aktif hizmetlerde bulunma hedefindeyiz. Eskişehir İç Anadolu’nun çok değerli ve insan odaklı hizmetler veren şehri olarak katma değer, yatırım ve istihdam ortamları oluşturarak ekonomi alanında ve sosyal açıdan gelişmiş bir Eskişehir için faaliyetlerimizi planladık. Bugüne kadar çok çeşitli alanlarda ticari, sosyal ve kültürel projeler üreterek etkinlikler gerçekleştirmiştir. Hedefimiz ülke geneline yayılan, daha geniş bir çatı altında bütünleşen güç birliğini oluşturmak ve Türkiye adını isminin önüne koyarak gücü ve dinamizmi ile Türkiye'nin önde gelen derneği olmaktır.”dedi.

Bir otelde yapılan toplantıya diğer şube yöneticileri ve Eskişehir’den yaklaşık yüze yakın katılımcıya, dernek üyeleri arasındaki Sosyal ve Ticari ilişkilerin gelişimi için etkinlikler düzenlendiği, üyelerine çeşitli konularda seminerler verildiği, yeniliklerin takip edildiği, güncel gelişmeler üzerinde fikir alışverişlerinde bulunan bir dernekçilik düzeni oluşturulduğu, Avrupa Birliği projelerini takip ederek üye ülkelerin sivil toplum kuruluşlarıyla partnerlikler geliştirildiği, sosyal sorumluluklarının bilincinde projeler üreterek uygulandığı, Cumhuriyet değerlerine ve Demokrasi kültürüne sahip bir dernek vurgusunun yapıldığı açıklandı.

Başkan Allıoğlu, kısa süre sonra Eskişehir Şubesi’nin merkez çalışmasın tamamlanacağını, derneğe katılmak isteyen herkese kapılarının açık olduğunu bildirdi.

Son çeyrek asrın en gelişen kenti Eskişehir Son çeyrek asrın en gelişen kenti Eskişehir

Editör: Mustafa YILDIRIM