Eskişehir  Barosu Gençlik Meclisi 19/04/2014 tarihinde Kent Park Rosa Luna Cafe&Bistro’da Gençlik Meclisi üyesi olan meslektaşlara yönelik bir kahvaltı etkinliği gerçekleştirdi. Kahvaltıya Türkiye Barolar Birliği Başkanı Av.Prof.Dr.Metin FEYZİOĞLU, Ankara Barosu Başkanı Av. Sema AKSOY, Baro Başkanımız Av. Rıza ÖZTEKİN, Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Başkanı  Prof. Dr. Yılmaz BÜYÜKERŞEN ve Eskişehir Odunpazarı  Belediyesi Başkanı Kazım KURT, Baro Yönetim Kurulu Üyelerimiz, Gençlik Meclisi İdare ve İzleme Heyeti üyeleri  ile çok sayıda avukat ve stajyer avukat  katıldı.

Basın Mensuplarının da yoğun olarak katıldığı kahvaltımıza katılan tüm protokol, her zaman gençlerle birlikte olmaktan gurur ve mutluluk duyduklarını belirtirken, Gençlik Meclisi Başkanı Av. Hüseyin AKÇAR da  Eskişehir Barosu Gençlik Meclisi’nin avukatlığın sosyal yönü kuvvetli olan bir meslek olduğu, sadece adliyelerden ve duruşmalardan ibaret olmadığı düşüncesi ve avukatların toplumun her alanında yer alması gerektiği bilinci ile bu gibi sosyal faaliyetlerine her zaman devam edeceğini belirtti.
Ayrıca kahvaltıya katılan Türkiye Barolar Birliği Başkanı Av.Prof.Dr.Metin FEYZİOĞLU, gençliğin enerjisine her zaman ihtiyaç duyduklarını belirtirken, kahvaltıya katılan basın mensuplarına Türkiye Gündemi’ne ilişkin demeçlerde de bulundu.

Editör: TE Bilişim