Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Eskişehir’in Yenikent ve Kalkanlı Mahalleleri’nde düzenlenen geleneksel Yağmur Duası ve Hıdırellez Şenliklerine katılarak, toplumun bereket ve umut dileklerine ortak oldu.

Yağmur Duası ve Hıdırellez Şenlikleri

Seyitgazi ilçesine bağlı Yenikent Mahallesi’nde düzenlenen Hıdırellez Şenliği ve Yağmur Duasına katılan Başkan Kurt, etkinlik boyunca vatandaşlarla sohbet etti ve onların isteklerini dinledi. Yenikent Mahallesi sakinleri, Başkan Kurt’un ziyaretinden duydukları memnuniyeti ifade ettiler.

Kalkanlı Mahallesi’nde Yağmur Duası

Ülkümüze sahip çıkanlarla devam edeceğiz Ülkümüze sahip çıkanlarla devam edeceğiz

Başkan Kurt’un bir sonraki durağı Odunpazarı’na bağlı Kalkanlı Mahallesi oldu. Burada düzenlenen Yağmur Duasına katılan Başkan Kurt, vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılandı. Vatandaşlar, Başkan Kurt ile sohbet ederek, istek ve beklentilerini paylaştılar.

Başkan Kurt’un Mesajı

Başkan Kurt, düzenlenen programlarla ilgili yaptığı açıklamada, yağmur dualarının önemine vurgu yaptı. “Topraklarımıza bereket yağması için Allah’a dua ettik” diyen Başkan Kurt, edilen duaların ve tutulan dileklerin kabul olmasını diledi. Hıdırellez’in baharın müjdecisi olduğunu ve ekonomik krizle mücadele eden ülkemize umut getirmesini temenni etti.

Editör: Mustafa YILDIRIM