Saadet Partisi Eskişehir İl sekreteri Yaşar Şaylısoy, İslam dünyasının sömürgecilerin eliylele sürekli olarak karıştırıldığını, kurmak istenen İslam Birliğinin önünü kestiklerini söyledi.
Birleşmiş Milletlerin bu haliyle dünya barışını sağlayamadığını, özellikle İslam dünyasının kan gölüne sömürgeciler tarafından dönüştürüldüğünü germek gerektiğini vurgulayan Şaylısoy, “Yani ezilen ülkeler için BM’lerden çekilmek ile çekilmemek arasında bir fark yok. Eğer gelişmekte olan ülkeler BM’ler sayesinde çatışmalardan ve sömürüden kurtulyor olsa denecek bir şey yok. Ama aksine sömürgeciler BM’ler aracılığı ile İslam dünyasını sömürülmesini bir kılıfa sokuyor, istedikleri ülkeyi işgal ediyor, zenginliklerine el koyuyor” dedi.
BM’nin kesinlikle  dünyada barış istemediğini dile getiren SP Eskişehir İl Sekreteri Yaşar Şaylısoy, “Sadece sömürücü güçlerin hakimiyetine destek veriyor diyebiliriz. Yeniden büyük Türkiye ve yeni bir dünya derken bizi biz yapan değerlere sarılıp kendimiz olarak karar verebilirsek aşılamayacak zorluk yoktur. Bunun içinde bu haksızlıkları yenmek için iş başa düştü diyerek atağa kalkmanın tam zamanı” diye konuştu.
 
Editör: TE Bilişim