Ulucan, “Ülkemizi âdeta işgal eden sığınmacıların ülkemizde yarattığı asayiş olaylarına bir yenisi daha eklendi. Maalesef kıymetli eğitim neferlerimizden başöğretmen İbrahim Oktugan, Iraklı bir öğrenci tarafından başından beş kere vurularak alçakça şehit edilmiştir.

Üstelik saldırgan Iraklının iki ayrı suçtan sabıka kaydı bulunduğu da görülmüştür. Türk Milliyetçiliğini ayaklarının altına almakla övünen AKP iktidarının, ülkemize gelen suç makinelerini bile sınır dışı etmekten aciz olduğu görülmektedir. Eğer ki İbrahim Oktugan öğretmenimizin katili vaktiyle suç işlediği zaman sınır dışı edilseydi, bu elim olayı da yaşamayacaktık.

Süllü ve Çakırözer iş bırakan öğretmenlerle buluştu Süllü ve Çakırözer iş bırakan öğretmenlerle buluştu

Hükûmetin kontrolsüz göç politikasının yarattığı acı olaylarla hemen her gün karşılaşıyoruz. Buna karşılık AKP iktidarının çözümü bu haberlere yayın yasağı getirmekten ibarettir. İstiyorlar ki Türk Milleti gerçekleri bilmesin, böylece Türk Yurdu sessiz bir işgale uğramaya devam etsin. Ancak Türk Milliyetçileri olarak bizler sessiz kalmayı reddediyoruz.

Bugün sığınmacı sorunu, ülkemizin en önemli beka sorunu haline gelmiştir.

AKP’lilerin öğretmenlerimize zorla giydirdiği beyaz önlüğe, verdikleri yanlış kararlar nedeniyle kan bulaşmıştır.

Bu vesileyle Şehit Öğretmen İbrahim Oktugan’ı rahmet ve minnetle anıyor, İYİ Parti olarak Türk Milleti’nin sahipsiz olmadığını hatırlatıyoruz.”

Editör: Mustafa YILDIRIM