Eskişehirspor efsane futbolcularından Erkan Zengin için  Atatürk Stadı’nda görkemli bir imza töreni gerçekleştirdi.. Yaklaşık 4 bin  taraftarın katıldığı imza töreninde Zengin, "Hoş geldin Erkan Zengin Eskişehir’e, şampiyon yap bizi haydi bu sene tezahürratları ile karşılandı. “Efsaneler efsane olacaklarla var olacak”, “Es Es’im seninle şampiyon olacak”, “Olmayacak bu şehirde dengin, es es’in kralı olacaksın Erkan Zengin”, “Siyah kırmızı rengin şampiyon yap bizi Erkan Zengin”, “Gönlü engin Erkan Zengin, “Evine hoş geldin kral”, pankartları ile taraftarla Eskişehirliler Erkan Zengin’i karşıladı.
İmza töreninde Başkan Hlil Ünal şampiyonluk sözü verdi. 
ŞAMPİYLUK SÖZÜ

Eskişehirspor Başkanı Halil Ünal şunları söyledi; “Büyük taraftar efsane taraftar Anadolu futbolunun önderi takımımız sizin gibi dünya futboluna tribün taraftarlığı yapan taraftarları bir yeni sezonda Eskişehirsporluluk duruşunu göstereceğiz. Yeni stadyumu sezona inşallah yetiştireceğim. Hayalim ilk maçtan önce açılış yapmak. Büyük taraftar bütün Anadolu’nun aşkı tek en büyük Es Es &Her zaman her yerde en büyük Es Es& merak etmeyin umudunuzu yitirmeyin…Çok iyi transferler geliyor devam edecek. Erkan Zengin de sizler için geldi. Parayı sildi. Avrupalara gideceğiz.
Murat diri beni aradığında efsane başkan göreve dediniź size hayır demem mümkün değildi. 10 ay sonra şampiyon yapmak hedefimiz. Şuna emin olun ki 7 gün 7 gece şampiyonluğu kutlayacağız buna hazır olun. Erkan bizim oğlumuz evladımız bu stadda ne tarihler yazdı onu telefonla arayıp ihtiyacımız var dediğimizde hiç ikinci lig vs düşünmeden geldi. Yine gidecek İsveç milli takımında da gollerini atacak. Burası Eskişehirspor bunun ligi olmaz. Birçok fedakarlık yaparak bizimle 3 yıllık bir plan ile yola çıktı. Bunun birinci yılında Eskişehirspor'u bulunduğu ligde şampiyon yapma, ikinci yılda süper ligde Avrupa kupalarına gitme, 3üncü yılda ise lig şampiyonu olmak. Menajerine Trabzonspor yönetimine ailesine çok teşekkür ediyorum”dedi.
BENİM MİLLİ TAKIMIM ESKİŞEHİRSPOR
Erkan Zengin ise şu ifadelere yer verdi; “Şu an inanılmaz heyecanlıyım, herkese teşekkür ediyorum, sizin için buradayım. Çok kulübün başkanları aradı ama Halil başkan ayrı, sonra sizlerin yeri ayrı. Hep beraber inşallah şampiyon olacağız. Milli takımda hocayla da konuştum niye alt lig diye sordu ben de bu alt lig değil Eskişehirspor'a geldim dedim. Tamam milli takıma çağırmayabilirler ama bundan sonra benim milli takımım Eskişehirspor'dur. Kimseyi dinlemedim kalbimin sesini dinledim. Bir kaza oldu ama 10 ayda inşallah şampiyon olacağız hak ettiğimiz ligde olacağız”