19 Mayıs coşkusu sokak şenliğiyle taçlandı 19 Mayıs coşkusu sokak şenliğiyle taçlandı


Millî Savunma Bakanlığı (MSB), Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinde teröristlerle çıkan çatışmada dokuz askerin şehit olduğunu, dört askerin yaralandığını duyurmuştu. Şehit haberleri sonrasında Zafer Partisi İl Gençlik Kolları sloganlar eşliğinde Ulus Anıtı’ndan eski İl Sağlık Müdürlüğüne yürüyüş gerçekleştirerek teröre lanet okudu. 
Kahrolsun PKK ve onun destekçileri!
Zafer Partisi İl Başkanı Bayram Bingöl, “Bugün şehitlerimizi anmak için toplandık. Bizler ne bugün ne yarın yılmayacağız, yılmadan şehitlerimizi de unutturmayacağız. Gazetelerde, köşe yazılarında küçük, 45 saniyelik haberlere sığdırmayıp her gün, her zaman, her platformda şehitlerimizi hatırlatacağız. Vatan sağ olsun diyoruz, kahrolsun PKK ve onun destekçileri diyoruz. Kırmızı halılarla bunları karşılayanlara da lanet olsun, megri megri naralarıyla da bunları karşılayanlara lanet olsun diyoruz. Türk milletinin başı sağ olsun, vatan sağ olsun.” dedi. 
Teröre selam göndereni ezeceğiz!
Yürüyüşe destek veren öğrenci Berkant Çelik ise, “Şehitlerimiz için düzenlediğimiz yürüyüşümüzü umarım ki tekrarlamak zorunda kalmayız. Türk yurdunda sıvasız evde yetişen ömrünün baharında şehit düşen kahraman askerlerimize Allah’tan rahmet ve sevenlerine sabır dilerim. Cumhuriyetin evlatları her daim olduğu gibi ülkesi, milleti ve değerleri için şehit düşüyor. Ancak gelinen nokta da terörün mecliste temsil edildiği katillere selam gönderildiği bir Türkiye mevcut. Türk gençleri olarak şehit haberlerine alışmayacağız alışmayacağız. Terörü de destekçisini de selam gönderenini de ezeceğiz. Zaferleri ve mazisi insanlık tarihi ile başlayan, her zaman zaferlerle beraber medeniyet nurlarını taşıyan kahraman Türk ordusunun yanında olacağız. Unutulmasın ki bu memleket kanla, irfanla kuruldu. Atatürk'ten aldığımız emaneti koruyacağız. Ne pahasına olursa olsun bu yoldan sapmayacağız. Aziz şehitlerimizi bir kez daha rahmetle anıyoruz.” ifadelerini kullandı.

Editör: Mustafa YILDIRIM