Yaz-kış bakımına özen gösteren kadınların uğrak yeri Eren Mercan Bayan Kuaförü en modern saç tasarımları ile yaz sezonuna hazırlanıyor.
Saç bakımı, makyaj, kişisel bakım,  gelin başı, nişan başı ve diğer pek çok alanda hizmet veren Eren Mercan Bayan Kuaförü, gelin topuzları ile de oldukça iddialı. Saç kesimi konusunda da oldukça titiz davrandıklarını belirten Eren Mercan Bayan Kuaförü İşletmecisi Hanife Şahin, “Amacımız müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutmak. Saç kesimi bizim için bir gelin başı kadar önemli. Ya da günlük bir fön. Çünkü müşterinin o gün kendini iyi hissetmesi bizim için çok önemli. Eskişehirli müşterilerimizle bu anlamda iyi bir iletişim kurabildiğimizi düşünüyorum. Onların istedikleri modeli anlamak istedikleri tarzda bir makyaj yapmak ya da saç kesimi yapmak gerçekten profesyonellik istiyor. Yılların vermiş olduğu tecrübe ile bunu başarabildiğimizi düşünüyorum. Müşterilerim genelde randevulu olarak gelir ve uzun yıllar hizmet verdiğim kişilerdir. Ancak bir kez işlem yaptığım biri de çok kısa süre içerisinde devamlı müşterim haline gelebiliyor. Bu da çok sevindirici. Müşterilerimi mutlu etmek gerçekten önemli benim için. Bayan kuaförü salonumda özel saç tasarımlarının yanı sıra röfle, balyaj, ombre, klasik ve modern topuz, kişisel bakım hizmetleri ve kalıcı makyaj hizmeti de verilmekte” diye konuştu.
 
Eren Mercan Bayan Kuaförü Şair Fuzuli Caddesi, İstiklal Mahallesi, Ertürk İşhanı 2/7’de hizmet veriyor. Kuaför salonunda ayrıca klima ve müzik yayını gibi alternatifler de müşterilerin rahat bir ortamda hizmet almalarını sağlıyor. Randevu tel: 0530 113 54 05


Editör: TE Bilişim