Diri, “Türkiye’de tribün bazında verdiğimiz mücadelenin örneği yok. Herkes elinden geleni iyi kötü yaptı ama artık o kadar parçaya bölündük dağıldık ki toparlanmamız kolay değil. Çoğumuz artık olmayacağına inanmaya başladık. Çok emek verdik, çok çileye göğüs verdik, gençliğimizi yaktık..

Eskişehir Tribünleri olarak üzerimize düşeni fazlasıyla yaptık. Mustafa Akgören’den itibaren Eskişehirspor yaşasın diye mücadele eden taraftar bazlı yönetimler oluştu. Ve bir şekilde kapanmadık. Bu süreç sonrası şehrin ileri gelenleri bir araya gelip ortak akılla hareket edecektir.

Bu süreçte her maça gelenden de, senede 1 maçta olsa gelenden de, Eskişehirspor yaşasın diye uğraşan yönetici, tesis personeli, basın, taraftar, emniyet güçleri, seçilmiş atanmış kim varsa Allah razı olsun. Umuyoruz ki; bu kötü günler biter ve Eskişehirspor ayağa kalkar..

Taraftarın haklı tepkisine yönetim kurulumuzun verdiği karşılık maalesef camiamıza yakışmamaktadır. Başarıda alkışları kabul etmek nasıl doğalsa başarısızlıkta protesto olması kaçınılmazdır. Bu yıllarca böyle olmuştur olmaya da devam edecektir.

Elbette yönetim kurulu bu süreçte işinden ailesinden çok feragat edip çalıştı ancak olmadı. Her İyi taraftar, iyi idareci olacak diye bir kural yok.. Bazı şeyleri zamanında kabullenmek gerekirdi. Gelinen noktayı camiamız ve verilen bunca emek haketmedi ama olmadı. Olmuyor..

Ancak Polatlı maçında Olumsuz bir sonuçta bunların yaşanacağınıda herkes tahmin edebilirdi. O yüzden bu duruma karşılık vermek yerine farklı şeyler yapılabilirdi ancak olan oldu artık.. Yönetimdekilerin de, küfür etmeden tepki gösterenlerinde Eskişehirspor sevgisi tartışılmaz..

Transfer açıldığı gün binlerce insan nasıl tesiste alkışlarla meşalelerle destek verdiyse bu süreçte de başarısızlık karşısında tepki göstermesi normaldir. Takım amatöre düşmesine rağmen kimse ses çıkarmadı.. Taraftarımız yönetime elinden gelen her desteği verdi.

Camia verilen mücadelenin elbette farkında ancak bunca senedir gelen başarısızlıklar silsilesi taraftarımızı yıprattı. Seçim süreçleri dolayısıyla ayrılıkların yaşandığı da bir gerçek.. Küfür tabi ki edilmemelidir. Ancak Yönetim eğer yönetici değil taraftar olsaydı ne yapardı?

Ancak yıllardır bizlerin öncülüğünde Eskişehirspor yaşasın diye bizlerin çağrısına omuz veren insanların tepkisine bu denli karşılık verilmemeliydi. Ayrıca Yönetim locası diye bir yer yok, yönetimin yeri protokol tribünüdür ve Başarısızlıkta bunların olacağı kaçınılmazdır..

Taraftarın haklı isyanına karşı yapılan davranışa Eskişehirspor taraftarlar birliği ve tribün lideri olarak karşı duruyorum. Eskişehirspor taraftarıyla var olan bir camiadır. Kişiler gelip geçicidir. Elbette Yıllarını bu armaya adamış yönetiminde sinirlerinin yıpranması normaldir

Eskişehirspor son dakika golü ile kazandı Eskişehirspor son dakika golü ile kazandı

Ancak bazı taraftarımızın Erkan Koca ve diğer yöneticilerinde ailesi ve çocukları da oradayken ana avrat sövmesi şişe fırlatması kabul edilemez. Geçmiş yıllarda da Yine bizim liderliğimizde bu tür durumlar yaşandı ve bu durumlar maalesef yaşanabiliyor."

Editör: Mustafa YILDIRIM