Dünyanın bir numaralı beyaz eşya üreticisi Whirlpool Corporation, Türkiye’deki yatırımlarına tüm hızıyla devam ediyor. Whirlpool Corporation'ın, Eskişehir'deki ikinci Hotpoint mağazasını Whirlpool Corporation Türkiye Genel Müdürü Gabriele Esposito açtı.

Yeni Hotpoint mağazası yatırımlarına tüm hızıyla devam eden Whirlpool Corporation Türkiye, Hotpoint markasıyla yeni konsept mağaza formatını Eskişehir’e de taşıdı.

Eskişehir'in ikinci Hotpoint mağazası Eldem Ticaret A.Ş. Tepebaşı Sakarya Caddesi'nde açıldı. Açılışa şehrin ileri gelen bürokrat ve yöneticileri, iş adamlarının yanı sıra; Whirlpool Corporation Türkiye Genel Müdürü Gabriele Esposito, Türkiye Satış Direktörü Tuncer Gülsaran ve Geleneksel Kanal Satış Direktörü Özkan Yıldırım da katıldı.

Açılış töreninde konuşma yapan Whirlpool Corporation Türkiye Genel Müdürü Gabriele Esposito, “Hotpoint mağazalarımızı dünya klasmanında bir perakendecilik anlayışıyla yeniden lanse ediyoruz. Eskişehir'deki ikinci Hotpoint mağazasını da bu anlayışa uygun olarak; tüketicilerin müşteri deneyimini maksimum düzeyde yaşayacağı, demoları görebildiği, ürünlere dokunabildiği, ürünlerin en güzel şekilde teşhir edildiği bir mağaza olarak Eskişehir halkının hizmetine sunuyoruz’’ dedi.

Hotpoint'in artık tüketici trendlerine ve isteklerine daha çok önem veren daha sıcak bir marka haline geldiğini vurgulayan Esposito şöyle konuştu, '' Hotpoint markasını Eskişehir mağazamızda ve Türkiye'nin dört bir yanındaki tüm diğer satış noktalarımızda, tüketiciye daha yakın daha sıcak ve gerçekten Türk tüketicisine hitap edecek şekilde konumluyoruz. Hotpoint markasının arkasındaki güçlü ürün gamını da pazarın ihtiyaçlarına göre daha da güçlendiriyoruz. 'Yepyeni Hotpoint mağazamızın sevgili dostlarım; Ali Eldem, İbrahim Eldem, Nihat Eldem ve elbette Eskişehirlilere hayırlı olmasını diliyorum”.

Whirlpool Corporation Türkiye Satış Direktörü Tuncer Gülsaran ise “Hotpoint, 106 yıllık geçmişiyle çok köklü, güçlü ve art arda tam 11 yıl İngiltere’nin en güvenilir beyaz eşya markası ödüllerini alan bir marka. Türkiye genelinde tüm kanallar bazında binden fazla noktada satış yapıyoruz. Hedefimiz, büyümemizi sağlıklı ve karlı bir şekilde sürekli arttırmak. Bugün hep birlikte açılışını gerçekleştirdiğimiz Hotpoint'in yeni marka konumlandırmasına uygun ilk Hotpoint mağazası, hedeflerimiz doğrultusunda emin adımlarla ilerlediğimizin önemli bir göstergesi. Hotpoint markasının yalnızca tasarımıyla değil, ilgi çekici ve şık mağaza konseptleriyle de tüketicilerin satın alma davranışlarını olumlu yönde etkilemesini arzu ediyoruz” dedi.

Editör: TE Bilişim