Önder Eğitim Kurumları bünyesinde yer alan Özel Önder Temel Lisesi, Eskişehir’in eğitim hayatına yeni bir soluk getirerek, öğrencilerini hem okul sınavlarına hem de üniversite sınavlarına hazırlıyor.

Özel Önder Temel Lisesi, Arifiye mahallesi Postane sokaktaki eski Pİ Analitik Dershanesi’nin olduğu binada Eskişehirlilere hizmet verecek. Dönüşüm sürecini tamamlayarak özel eğitim kurumuna dönüşen Özel Önder Temel Lisesi’nde kayıt yaptıran tüm 9 ve 10’uncu sınıf öğrenciler İngiltere seyahatine gitmeye hak kazanacak, üstelik öğrencilerin tüm masrafları da yine okul tarafından karşılanacak. Özel Önder Temel Lisesi Genel Müdürü Ali Ergenç,  seyahat ile ilgili şu bilgiler verdi: “İngiltere’ye gidişte; Eskişehir-İstanbul-Eskişehir transferler, Londra gidiş dönüş uçak bileti, İngiliz aile yanında konaklama, 3 öğün yemek, 1 haftalık İngilizce kursu, kursta kullanılan materyaller ve sonunda sertifika, Londra gezisi, Sightseeing turlar… tamamı bizim tarafımızdan karşılanıyor. Öğrencimiz sadece pasaportunu çıkaracak ve vize ücreti kendisine ait olacak, hepsi bu kadar.”

KAYITLARA İLGİ BÜYÜK

Şubat ayından bu yana öğrenci kaydı aldıklarını belirten Genel Müdür Ali Ergenç, Özel Önder Temel Lisesi olarak, ara sınıflardan da öğrenci kaydı alabildiklerini ifade etti. Yeni kayıt döneminde önce Pi Analitik bünyesinde yer alan öğrenci ve velilere ulaştıklarını aktaran Ergenç, “Bizim dershanemizde eğitim alan öğrencilere öncelik verdik, sonrasında bizi duyan, sağladığımız eğitim olanaklarından haberdar olan diğer veliler de bize ulaşmaya başladı” şeklinde konuştu. Önder eğitim kurumları olarak 29 yıllık deneyimin getirdiği başarı ile Eskişehirlilerin de kendilerine ilgisinin büyük olduğunu dile getiren Ali Ergenç, Özel Önder Temel Lisesi’nin de kentin eğitim hayatında fark yaratacağını kaydetti.

NEDEN ÖZEL ÖNDER TEMEL LİSESİ?

Özel Önder Temel Lisesi Genel Müdürü Ali Ergenç, Eskişehirlilerin neden Özel Önder Temel Lisesi’ni tercih etmeleri gerektiğini ise şöyle anlattı: “Kayıt için veliler dikkatli olmalı ve iyi araştırmalı, lisede okuyacak bir çocuğum olsa buraya temel liseye getiririm. Çünkü; burası öncelikle bir okul, ikincisi öğrencinin YGS-LYS ihtiyacını karşılayan bir kurumdur. Her hafta yapılan konu tarama sınavları ve aylık yapılan deneme sınavlarıyla öğrenci başarısı takip edilir. Böylece öğrencinin eksikleri tespit edilerek eğitim koçları, rehber öğretmenleri ve ders öğretmeni ile çocuğumuzun motivasyonu sağlanarak eksik olduğu konularda ona ek dersler verebileceğiz.” 

Editör: TE Bilişim