İYİ Parti Odunpazarı İlçe Başkanı  Gürol Yer haftalık basın toplantısında şunları söyledi; “Önümüz Pazar günü 31 Mart 2024 mahalli idareler seçimleri sonuca ulaşacaktır.

Bizler İYİ Parti Odunpazarı Teşkilatı olarak yaklaşık 5 aylık bir süreçte karınca misali çalışarak, kendi öz kaynaklarımızdan bir seçim kampanya dönemi icra ettik.

Sürekli itiraz ettiğimiz, bizim gözümüzde kayıkçı kavgası.

Milleti cambaza bak kandırma sistemi olan Eskişehir insanının iki cepheli seçim oyununa mecbur ve mahkûm etme anlayışını kırmak için elimizden geleni fazlasıyla yaptığımızı düşünüyoruz.

Biz bu mütevazilik ile çabalarken kayıkçı kavgasının tarafları milyonluk bütçeler, kaynağı belirsiz harcamalar ile şehri ve insanını etkilemeye, kendilerince güç göstermeye çalıştılar.

Hırsları gözlerini öylesine kapatmış ve vicdan ile benlikleri öylesine kararmış ki.

Ne Sma’lı çocuklar, ne sığınmacılar, ne mağdurlar, ne mazlumlar akıllarına asla gelmemiştir.

Sürekli birbirlerini kötüleme, birbirlerine atıf, benim projem, senin projen kavgasıyla gündemi tutup maalesef seçim sürecinde insanımızın dikkati ve tercihini başka yöne evirmenin uğraşında olmuşlardır.

Şatafatlı salonlarda iftar yemekleri, kıyıda köşede, kırsalda hediye gıda kolileri, çok uzun zamandır verilmeyen ama bu dönem her sokağa kurulan iftar masaları, sanki seçim döneminin kendilerince belirleyicisiydi.

Bunun böyle olmadığı son derece aşikardır.

Milletimizin çok kötü olan genel ekonomik durumundan dolayı düştüğü vaziyet maalesef seçim döneminde ne acıdır ki seçim malzemesi olarak her iki tarafça acımazsızca kullanılmıştır.

Biz İYİ Parti Odunpazarı İlçe Teşkilatı olarak;

Büyükşehir Adayımız siyasetin yeni, temiz ve sıcak yüzü Sayın Melih Aydın, Odunpazarı İlçe Belediye Başkan Adayımız Diş Hekimi Sayın Emine Edizgil Ablamız ile seviyeli, ilkeli ve özkaynaklardan karşılanan mütevazi bir seçim dönemi geçirdik.

Gidilebilecek her insanımızın ayağına gitmek çabasında olduk,

her ele dokunmaya, her göze bakmaya uğraş verdik.

Sabah saatlerinde başlayan çalışmalarımızı gece yarılarına kadar Teşkilatımız ile sürdürdük,

bu noktada her biri birer Cesur Yürek olan tüm teşkilat mensuplarımıza teşekkürü bir borç olarak huzurunuzda minnet ile ediyorum.

Tabi ki seçim günü ve akşamı bizim için çok ama çok önemli.

Bu anlamda İlçemizdeki 973 sandığa demokrasi ve emeğimizin gereği sahip çıkacağız ve Eskişehirli hemşehrilerimizin helal oylarını emanet kabul edip gereken özeni, sahiplenmeyi göstereceğiz.

Değerli Basın Mensupları vasıtanızla Eskişehirli hemşehrilerimize 31 Mart Mahalli İdareler ve Muhtarlık seçimlerinde sandığa giderken yanlarında olması gerekenleri hatırlatmak istiyorum.

Seçmen kağıdı ve nüfus kağıdı yada belgesi yasal olarak zorunluluktur.

Bunun yanında çok kıymetli hemşehrilerimiz…

Emekli iseler; Kendilerine reva görülen umursamazlığı ve sadaka zammını verenleri unutmasınlar.

Üniversite mezunu iş arayan, kasiyerliğe, tezgahtarlığa mecbur kalan kardeşlerim; İktidarın üç, beş maaşlı adamlarını, torpille kadrolara atananları, istisnai kadro ile kamuya alınan yüz binlerce yandaşı unutmasınlar.

Atanamayan Öğretmenler ve Mülakat Mağdurları; Kamuda benim adamım yandaşım, yoldaşım diye işi halledilenleri, Seçim meydanlarında mülakatı kaldıracağım deyip kaldırmayı aklına bile getirmeyenleri unutmasınlar.

Türk Milliyetçisi Kardeşlerimiz özellikle sandığa giderken;

Torbacılara bir Cuma çıkışı kahpece şehid ettirilen Doçent Dr. Sinan Ateşi ve üzerinden bir yıl geçmesine rağmen dosyasına işlem yaptırmayanları, Sinan Ateşin evlatları Bengisu ile Banuçiçeği asla unutmasınlar.

En son cami tabelalarından TC ibaresini kaldıranları, Andımızı yasaklayanları, Ne Mutlu Türküm’ü şehirlerden, dağlardan kimlerin kaldırdığını, kimlerin bu uygulamalara yol verip menfaat için sessiz kaldığını unutmasınlar.

2016 yılında Milli Eğitim Bakanlığında bir gecede görev ve unvanları elinden alınan, zulüm gören Alparslan Türkeş’in yetiştirdiği 7.000 okul müdür ve müdür yardımcısını unutmasınlar.

Kamu Görevlisi Arkadaşlar; Liyakatlarına rağmen yükselmelerinin ve karşılığının iktidar yandaşlarınca, yandaş sendikalarca ellerinden gasp edilmesini ve uğradıkları onur kırıcı davranış ile uygulamaları kimin yönettiğini unutmasınlar.

Anne, Baba olan vatandaşlarımız; Ne için bu ülkeye dolduruldukları belli olan ve milli, sosyal kimliğimize zarar noktasına gelen ve gelecekte çocuklarımızın, torunlarımızın başına bela olacak sığınmacıları unutmasınlar.

Tarım ile uğraşan hemşehrilerimiz; Mazotun 45 TL olmasını tüm tarımsal girdilerin bir önceki seneden % 200-%400 neden arttığını ve fedakarca, vefa ile  bekledikleri Ata topraklarını terk ettirmeye yönelik politikaların mimarlarını unutmasınlar.

Toki Mağduru olan Kardeşlerimiz; Devletin en üst makamınca söz verilmesine rağmen yapılan ara düzenlemeyle zor duruma düşürülmelerinin ve söz verip bunu unutanları bunun sorumlularını unutmasınlar.

Gazi Sayılmayan gazilerimiz; Terörlerle mücadelede yaralanan, vücutlarında şarapnel parçası yada mermi taşıyan gazilerimizin taleplerine kulak tıkayıp, umursamayanları sizde unutmayın.

Emeklilikte kademe mağdurları; Bir gecede alelacele hazırlanan bir taslak ile emeklilik hayalleri 17 – 20 yıl öteye alınan ve yalnızca kademeli bir sistem ile umut isteyen kardeşlerimiz sizde bunun müsebbibini unutmayın.

Mağduriyet yaşayan Emekli Astsubaylarımız; Yıllardır size söz veren ve mağduriyetinizin düzenlemesini yapmayanları unutmayınız.

Belediye Hizmetlerine erişemeyen hemşehrilerimiz; Sizde sandığa giderken bugüne kadar size kulak tıkayan, sizi görmeyen, umursamayan ve sizi çantada keklik, garanti gören anlayışı sakın unutmayın.

Evet Değerli basın mensuplarımız 31 Mart yerel seçimlerinde Kıymetli Eskişehirli ve Odunpazarlı Hemşehrilerimize hatırlatmaları vasıtanızla yaptık.

Oy kabini vicdan ile baş başa kalınan bir yerdir.

Sebeple İnsanımız bugüne kadar karşılaştığı ne varsa siyaseten muhataplarına ödülde verir, cezada keser. Buna saygı duyuyor, saygıyla karşılıyoruz.

Biz Cesurlar hareketi İYİ Parti olarak yukarıda sıraladığımız ve daha onlarca, yüzlerce detayı olan konularda görüşlerimizi, yapacaklarımızı, vaatlerimizi bugüne kadar Milletimize kendimiz ve sizin vasıtatınızla anlatmaya ulaşmaya çalıştık.

Bu noktadan sonra söz asıl irade olan Milletimizdedir.

Takdire mazhar, Tercihe saygı ile siyasetimize, çalışmalarımıza her an ve makamda devam edeceğimizi samimiyetimizin bir dönemlik değil bir ömürlük olduğu duygusuyla Saygılar sunuyor, katılımınıza teşekkür ediyoruz.

#insanımızdeğerimiz

Acilen Türk Dünyası Vakfı’ndan açıklama bekliyoruz Acilen Türk Dünyası Vakfı’ndan açıklama bekliyoruz

#aşkımızodunpazarı

#aşkımızeskişehirdir         

                                                                                                 

                                                                              

Editör: Mustafa YILDIRIM