Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, Fen İşleri ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nün Tepebaşı bölgesinde devam eden çalışmalarını yerinde inceledi.

Belediye Başkan Yardımcısı Melih Savaş’ın yanı sıra Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Fen İşleri Müdürlüğü ile Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü birim müdürleri de Başkan Ataç’a eşlik etti.

Başkan Ataç ve beraberindekiler ilk olarak Ertuğrulgazi Mahallesi’nde Gündeş, Çelikçi ve Oğuzlar Sokak arasında bulunan parkta yapılacak olan Deneyimli Kafe’nin yerini inceledi. Eskişehir’e model olarak, vatandaşların hizmet alacağı deneyimli kafenin inşa edileceği alanı yerinde gören Başkan Ataç bu alanda gerçekleştirilecek çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Daha sonra Şirintepe Mahallesi’nde yapımı devam eden ve ilerleyen günlerde Tepebaşı halkının hizmetine sunulacak olan Yunus Emre Spor Komplesi’nde incelemelerde bulunan Başkan Ataç, çalışmalarda gelinen son noktayı yerinde görerek burada da birim yetkililerinden bilgi aldı.

Başkan Ataç ayrıca Gazipaşa Mahallesi’nde yapımı devam eden Belde Evi ile Muttalip Mahallesi’nde yapımı süren Belediye Yeni Ek Hizmet Binasında ve 2. el oto pazarında da çalışmaları yerinde gördü.

Yapımı devam eden çalışmaları inceleyen Başkan Ataç yeni yaşam alanları oluşturulduğunu belirterek, “Tepebaşı bölgesinde yaşayan yurttaşlarımız için yeni yaşam alanları oluşturmaya devam ediyoruz. Bu noktalarda her kesimden insanımız yeşil alan, spor faaliyetleri, sosyalleşme gibi ihtiyaçlarını karşılayabilecek. Ayrıca belediyemizin halkımıza daha iyi hizmet ulaştırabilmesi adına da devam eden projelerimiz var. Yakın gelecekte tüm bunları tamamlayarak Tepebaşı bölgemizde daha fazla noktada, daha yaygın ve kaliteli hizmet ulaştırmayı hedefliyoruz. Tüm bu çalışmalar, daha yaşanabilir bir Tepebaşı için… Devam eden çalışmaları yerinde incelediğimde, ekiplerimizin özverili biçimde çaba sarf ettiğini gördüm. Şimdiden hepsinin emeklerine sağlık” ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilişim