Eskişehir Beşir Derneği Temsilcisi Rıza Gürsoy, TÜMSİAD'ın 2017-2019 dönemi yönetimini  ziyaret ederek hayırlı olsun dileğinde bulundu.
 TÜMSİAD Eskişehir Şubesi Başkanlığı’na 7. kez seçilen Ali Engiz ve Yönetim Kurulu üyeleri tarafından karşılanan Beşir Derneği Başkanı Gürsoy,  “Eskişehir’de ihtiyaç sahiplerine kömür, erzak, ihtiyaç sahibi çocukları giydirme ve Suriye ve özellikle Halep'e sürekli yardım gönderiyoruz.  Alanönü Mahallesi’nde açtığımız  Beşir Paylaşım Noktası’nda her ay ihtiyaç sahiplerine düzenli yardım yapıyoruz” dedi.
 İl Temsilcisi Gürsoy, Eskişehir’de kuruldukları günden beri Tümsiad'ın yaptığı desteklerinden dolayı teşekkürlerini dile getirdiler. Ziyaretleri nedeni ile Beşir Derneği’ne teşekkür eden Başkan Engiz, Tümsiad’ın yaptığı ticari faaliyetlerin yanı sıra sosyal  sorumluluk kapsamında yaptıkları faaliyetleri anlattı.
Ziyarete Eskişehir Beşir Derneği’nden Hamza Arslanlar, Sedat İşkil, İbrahim Ay, Abdullah Şen, Mehmet Yılman, Sabrı Gürsoy ve Erhan Ali Girgin katılırken, Tümsiad Yönetim Kurulu’ndan Hasan Demirci, Sinan Polat, Özgür Sürücü ve Oğuzhan Çelik hazır bulundular.
 
 
 
Editör: TE Bilişim