Özdilek Eskişehir AVM, Çanakkale Zaferi’nin 102. yıl dönümüne özel içerikle hazırladığı Çanakkale Gezici Savaş Müzesi’ni tarih severlerle buluşturuyor.
 Bu sene Çanakkale Zaferinin 102.yılı olması dolayısıyla daha da büyük kutlama ve törenlere ev sahipliği yapan Özdilek AVM, Çanakkale'yi anlamak, tanımak ve hatırlamak için 28 Mart- 2 Nisan  tarihleri arasında  herkes sergiyi ziyaret edebilecek.
Çanakkale harbi sırasında kullanılmış ve kullanılmamış mermilerin, çeşitli çapta sahra top mermileri ve parçalarının, şehit olan Türk subaylarına ait eşyaların, dürbün ve haberleşme araçlarına ait parçaların yer aldığı Çanakkale Gezici Savaş Müzesi, 28-31 Mart tarihleri arasında Özdilek AVM’de ziyaret edilecek. Çanakkale Gezici Savaş Müzesi, ’18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin’ 102. yıl dönümü kapsamında, Özdilek’in katkıları Eskişehir’de 7’den 70’e her yaştan ziyaretçiyle buluşacak.
31 Mart-2 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilecek Çanakkale Müzesi’nde ise Kurtuluş Savasına kadar olan süreçte yaşanan olaylardan, savaşlardan, cephelerden epizotların sergilendiği  müzede insan boyundaki kukla askerlerden, cephelerin canlandırılmasından, mektuplardan ve özel dekorlarla Çanakkale günleri hissedilecek.
 
 
 
Editör: TE Bilişim