Liberal Demokrat Parti Eskişehir İl Başkanı Önder Artan, Cumhuriyet Bayramı nedeniyle yaptığı açıklamada, ulusal güvenliğin ve hayat tarzlarımızın açıkca tehlikede olduğu son yıllarda Cumhuriyet rejiminin ne kadar önemli olduğunu bir kez daha anladıklarını söyledi.
Cumhuriyet karşıtlarına “Sizin alternatifniz nedir” diye sorduklarını belirten LDP İL Başkanı Önder Artan, “Vatandaşlık haklarımızın olduğu bir hukuk devletinde yaşarken alternatifiniz kabile devleti mi, şeriat devleti mi, cemaat devleti mi, monarşi mi, yoksa bugünkü gibi otokrasi devleti midir?
 Liberal Demokrat Parti olarak biz; her bireyin hayat tarzını özgürce yaşayabildiği ve bunun evrensel hukuk sınırları çerçevesinde korunduğu, kaderimizin cemaat liderlerinin anlayışına göre değil, bilimsel ve medeni metotlarla belirlendiği modern bir cumhuriyetten yanayız” diye konuştu.
Artan, Türk halklının ulusal günlerini kutlama özgürlüğünün elinden alınmamasını, temel değerleri üzerinden geleceğe kin ve nefret tohumlarının ekilmemesini istedi.
 
Editör: TE Bilişim