Eğitim Bir Sen 1 No’lu Şube ile İkra Tur Seyahat Acentası arasında Umre yolculuğu düzenlenmesi konusunda sözleşme imzalandı. Eğitimciler Birliği Sendikası 1 No’lu Şube Başkanı Muammer Karaman, 2 yıldır Eskişehir’den kutsal bölgelere umre ziyareti için organizasyonlar düzenlediklerini hatırlatarak bunun yenisini düzenlemenin mutluluğunu yaşadıklarını kaydetti. Eskişehir havaalanından kutsal beldelere uçakla seyahatin mümkün olduğuna değinen Karaman, “Bu örnek projeye öncülük ettiğimiz için mutluyuz, bunu gelenek haline getirip devamından yanaydık, şimdi yine bu organizasyon için çalışmaya başladık. İkra Turizm Bursa şubemizin de organizasyonunu devraldı, başarılı çalışmaları nedeniyle yeniden teşekkür ediyoruz.”

 

STANDARTLARI GEÇEN YILA GÖRE YÜKSEK

 

Bu yılki umre standardının geçtiğimiz yıllara göre daha yüksek olacağını belirten Karaman şunları söyledi: “Kabe’ye çok daha yakın 800 metre mesafede ve 4-5 yıldızlı otellerde konaklama yapılacak. Sunulan hizmet de dolu dolu bir ibadet ortamı sağlamalarına olanak sağlayacak. Bu çalışmada bize hizmet sunacak İkra Turizm’e teşekkür ediyorum. Bu organizasyona üye ve üye yakınları katılacak. Kardeş ve dost kuruluşlardan yardım talebi alırsak onlara da bu organizasyonda yer vermek için çaba göstereceğiz. Memur Sen’e bağlı sendikaların üyelerinden de katılmak isteyen olursa katılabilecekler.”

 

TEŞEKKÜR ETTİ

 

Daha sonra söz alan İkra Tur Seyahat Acentası Sahibi Mustafa Sevim Eğitim Bir Sen yöneticilerinin bu şansı ikinci kez kendilerine verdikleri için teşekkür etti. Sevim şöyle konuştu: “Bu programın en iyi şekilde gerçekleştirilebilmesi için elimizden geleni sonuna kadar yapacağız, programın birlik ve beraberliğe ve maneviyata büyük katkı sunacağını düşünüyorum. Bu güzide topluluğa hizmet vermek bizim için onurdur.”

 

KONTENJANLAR SINIRLI

 

Program detayına ilişkin de bilgi veren Sevim şunları kaydetti: “23 Ocak 2015 tarihinde Eskişehir’den havalanılacak, önce Medine’ye yolculuk 4 gün burada konaklama, sonrasında 9 gün de Mekke’de kalınacak. 200 kişilik bir uçağımız var kontenjanımız sınırlı geçen sene yoğun katılım olduğundan katılamayanlar olmuştu, bu yüzden gelmek isteyenlerin en kısa sürede başvurmaları konusunda hatırlatma yapmak istiyorum.”

 

Konuşmaların ardından Eğitim Bir Sen 1 No’lu Şube ile İkra Turizm arasında karşılıklı sözleşme imzalandı.

 

Editör: TE Bilişim