Eskişehir Ülkü Ocakları İl Başkanlığı Yönetim Kurulu üyeleri, Harp Malülü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Eskişehir Şubesi’ni ziyaret etti.
Ziyaret sırasında iki grup karşılıklı fikir alışverişinde bulunarak birçok konuda istişare yaptı. Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Eskişehir Şube Başkanı Hacı Şahin ve Eskişehir Ülkü Ocakları Sosyal Faaliyet Birimi Başkanı Ahmet Biricik, ziyaret sonrası yaptıkları ortak açıklamada, “Bundan böyle birçok etkinliği ortak olarak gerçekleştireceğiz. Örneğin; farklı camilerde okutulacak mevlitleri ve dahi diğer etkinliklere birlikte imza atma konusunda sözlü mutabakata vardık" dediler.
Ziyaret esnasında; memleketin içinde bulunduğu durum, her gün verilen şehitler ve toplumumuzun yeterli şekilde hassasiyet göstermemesi, şehadetlerin, sıradan hadiseler gibi algılanmaya başlaması, birlik ve beraberlik içinde hareket etmenin önemi vurgulandı.
Dernek Başkanı Hacı Şahin, konuşmasında, dernek çalışmalarından, TBMM sunulan önergelerden, Sosyal Yardımlaşma tarafından yapılan yardımlarının düzenlenmesi, mevzuat dağınıklığının giderilmesi, dernek örgütlenmesinin desteklenmesi ve mali yardım yapılması gibi faaliyetlerden bahsetti.
Eskişehir Ülkü Ocakları Sosyal faaliyet Birimi Başkanı Ahmet Biricik ise, ‘’Hepimiz sizlerin birer evladı, dul ve yetimlerin birer kardeşiyiz. Her daim yanınızda olduk, olmaya devam edeceğiz, Türk milleti olarak birlik beraberlik ruhu ile hareket etmeliyiz’ dedi.
Editör: TE Bilişim