GÜLÇİN ÖZDEN

ESKİŞEHİR (İHA) - Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Hezarfen Havacılık ve Uzay Kulübü tarafından düzenlenecek olan “Hezarfen Havacılık Günleri”, 13-14 Mart’ta gerçekleşecek.

ESOGÜ Kongre ve Kültür Merkezi’nde Türkiye ve dünyanın önde gelen havacılık ve uzay firmalarının katılımıyla yapılacak olan etkinlikle ilgili olarak düzenlenen basın toplantısında konuşan Hezarfen Havacılık ve Uzay Kulübü Başkanı Hatice Kaya, etkinliğin, ülke ve Eskişehir için önem arz ettiğinden bahsetti. Kaya, “Hem havacılık sektörünün önemli iştiraklerini, hem de katılımın üst düzey olduğu Hezarfen Havacılık Günleri’nin bu yıl 5’incisini gerçekleştiriyoruz. Savunma Sanayi Müsteşarlığı ve Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü’nün manevi desteklerini de alan etkinliğimizde gündem dışı konuşmalar yapılacak. Özel oturumun da yer alacağı etkinlikte, çok özel konuklarımız ve havacılığa gönül veren herkesin ilgiyle takip edeceği sunumlarımız olacaktır” diye konuştu.

Etkinlikte katılımcılara çekilişle paramotor ve akrobasi uçuşu imkanı sağlanacağından da bahseden Kaya, “Hava fotoğrafçısı Ertuğrul Birel ve milli akrobasi pilotu Ali İsmet Öztürk’ün de ağırlanacağı etkinliğimizde yapılan çekilişlerle katılımcılara paramotor uçuş ve Ali İsmet Öztürk ile birlikte akrobasi uçuşu hediye edilecektir. Tüm Eskişehir halkını ve havacılığa gönül vermiş herkesi bu önemli etkinliğimize davet ediyor, bu etkinlikleri yapmamızda bize destek olanlara teşekkür ediyorum” dedi.

Editör: TE Bilişim