Atatürkçü Düşünce Derneği Eskişehir Şube Başkanı Dr. Azmi Kerman terörü lanetleyerek, ülkemizde yıllardır süren terör olaylarının birilerinin düğmeye basması sonucu yeniden Türkiye’yi bütün acımasızlığıyla sardığını söyledi.

Siyasi bir boşluğun yaşandığı ülkede çok sancılı ve acılı günlere adeta mahkum edildiğini öne süren ADD Şube Başkanı Azmi Kerman, “Son 11 günde 14 şehit verilmiştir. Ülkede oluk gibi kan akarken vatan evlatları birer birer yaşamlarını yitirmektedir” dedi.

Bu güne kadar izlenen politikaların yanlış olduğunun anlaşıldığını vurgulayan Kerman, emperyalist güçler ve uzantılarının diğer Ortadoğu ülkelerinde oynadıkları oyunları ülkemizde de oynadığını, vatanı adım adım bölünmeye ve istikrarsızlığa sürüklediğini öne sürdü.

TBMM’nin terör olaylarını bir çözüm bulması gerekirken tüm partiler tarafından bir ortak tavır sergilenemediğini hatırlatan ADD Şube Başkanı Azmi Kerman, “Ülke olarak artık kahraman evlatlarımızı kaybetmek istemiyoruz. O nedenle bölgede mutlaka çok yönlü önlemler alınmalı, bütün kurum ve kuruluşlar eşgüdüm içinde kahraman Mehmetçiğe destek olmalıdır. Terörü besleyen iç ve dış kaynaklar mutlaka kurutulmalıdır. Vatanın bölünmez bütünlüğü uğruna canları feda eden kahraman şehitlerimizi yüreğimize gömüyor, ailelerinin acılarını yürekten paylaşıyoruz” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim