Cumhuriyet Halk Partisi il ve ilçe yönetimi üyeleri, CHP Eskişehir Milletvekili Prof. Dr. Süheyl Batum ile birlikte Odunpazarı  Belediye Başkanı Kazım Kurt'u ziyaret etti.

            Gerçekleşen ziyarette Batum ve teşkilat üyelerine anlamlı ziyaretleri için teşekkür eden Başkan Kurt; "Milletvekillerimiz, parti yöneticilerimiz olmak üzere gençlik ve kadın kollarımız, meclis üyesi arkadaşlarımız ile birlikte el ele, gönül gönüle vererek, hesap vermeye hazır bir yönetim ve hesap vermeye hazır bir çalışma anlayışı ile halkımıza önemli hizmetler sunacağız, hemşehrilerimiz tüm hizmetlerde CHP farkını hissedecek " dedi.

BU BÜYÜK BAŞARI TEŞKİLATIMIZIN

            Konuşmasında; "Örgütlerimiz, arkadaşlarımız olmasa bu büyük başarı sağlanamazdı" diyen Başkan Kurt; "Arkadaşlarımız sandığa sahip çıkarak, seçim gecesi hazırlanan senaryoyu bozmuştur. Eskişehir'deki seçimin CHP'nin zaferi ile tescillenmesini sağlamıştır" dedi.

SOSYAL DEMOKRAT BELEDİYECİLİK ANLAYIŞI VE POZİTİF AYRIMCILIK

            Konuşmasında Odunpazarı Belediyesinin geçirdiği büyük değişime dikkat çeken Başkan Kurt; "Odunpazarı Belediyesi bundan sonra sosyal demokrat bir belediyecilik anlayışı ile katılımcı ve halkçı bir belediyecilik anlayışı ile yönetilecektir, bundan kimsenin kuşkusu olmasın" dedi.

PARTİMİZE YARAR SAĞLAYACAĞIZ

            "Yeni dönemde gerçekleştirdiğimiz ve gerçekleştireceğimiz tüm hizmetlerde partimize fayda sağlayacak, partimizin oyunu arttıracak hizmetler sunacağız" diyen Başkan Kurt; "Bu konuda eleştiriye ve tartışma ortamına açığız" dedi.

ODUNPAZARI BÜYÜK BİR YÜKSELİŞE GEÇECEK

            Gerçekleşen ziyarette Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt'a yeni görevinde başarılar dileyen CHP İl Başkanı Nihat Çuhadar; Odunpazarı'nın Başkan Kurt ile büyük bir yükselişe geçeceğini biliyoruz. Odunpazarı yeni yüzüyle tüm kesimlerin beğenisini kazanacak. Odunpazarı Belediye Başkanımız Kazım Kurt hayata geçireceği projelerle Odunpazarı'na modern bir çehre kazandıracak, bizde her platformda başkanımızın yanında olacağız" dedi.  

ODUNPAZARI ÇAĞDAŞLIĞIN SİMGESİ OLACAK

             CHP Eskişehir Milletvekili Prof. Dr. Süheyl Batum ise Eskişehir'de elde edilen büyük başarının kendileri için taşıdığı öneme dikkat çekerek; “Odunpazarı, Kazım Kurt sayesinde çağdaşlığın simgesi olacaktır. Hep birlikte, şehrimiz ve ülkemiz için en iyi şekilde hizmet edeceğiz" dedi.            

Editör: TE Bilişim