Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında Havacılar İlkokulu öğrencileri ile bir araya geldi.

Okul Müdürü Yüksel Yüksel ile birlikte Başkan Kurt'u ziyaret eden 3. sınıf öğrencileri Hacer Ersöz ve Kağan Yıldız, temsili olarak Başkan Kurt'un makamına oturdu. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri çerçevesinde Odunpazarı Belediye Başkanlığı makamına oturan İlkokul 3. sınıf öğrencisi Hacer Ersöz'ün ilk talimatı, Odunpazarı bölgesinde ki parkların düzenlenmesi oldu. Başkan Kurt'un telefonundan Park ve Bahçeler Müdürlüğü yetkilileri ile görüşen minik başkan, park alanlarının yeşillendirilmesini istedi. Hacer Ersöz'ün ardın başkanlık makamına oturan 3. sınıf öğrencisi Kağan Yıldız'ın ilk talimatı ise yol ve kaldırımların temizlenmesi oldu. Odunpazarı Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü yetkililerine yol ve kaldırımların temizlenmesi talimatı veren minik başkan;  "Yollarda bir tane çöp istemiyorum” dedi.

ÇOCUKLARA MUTLU VE HUZURLU ORTAM

Havacılar İlkokulu öğrencileri ile keyifli bir ortamda sohbet eden Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt ise yaptığı açıklamada; Odunpazarı Belediyesinin çocuklar için özel projeleri olduğuna dikkat çekti. Amaçlarının çocuklara mutlu ve huzurlu bir Odunpazarı oluşturmak olduğunu vurgulayan Başkan Kurt; kısa süre içerisinde Odunpazarı Belediyesi Çocuk Meclisinin açılacağını belirtti. Bu sayede çocukların kendileri ile ilgili kararları yine kendilerinin alacağını kaydeden Başkan Kurt; "Çocuklarımız kararları verecek biz de uygulayacağız” dedi. Makamında ağırladığı 3. sınıf öğrencileri Hacer Ersöz ve Kağan Yıldız'dan derslerine çok çalışmalarını isteyen Başkan Kurt, ilerleyen dönemde okullar arası bir tiyatro yarışması düzenleyeceklerini belirtti. Ziyaret sonrası minik başkanlara belediye binası önüne kadar eşlik eden ve hediyelerle uğurlayan Başkan Kurt; Yarınımızın teminatı olan çocuklarımız gelecekte bu makam ve mevkilerde şehrimizin ve ülkemizin yönetiminde söz sahibi olacaklardır. Bizlerin amacı ise onlara daha yaşanılır, ekonomik ve sosyal anlamda huzurlu bir şehir bırakmaktır. Bu vesile ile tüm çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyorum” dedi.

 

Editör: TE Bilişim