Kuaförler ve Berberler Odası Başkanı Fethi Özkara, basın açıklaması yaptı. Özkara, borcu olan meslektaşlarına yapılandırma için son günün 30 Haziran olduğunu hatırlattı.

Borcu olan mükelleflere borçlarını ödeyebilmeleri için son bir şans verilmiştir. Yasada vergi, SGK, belediye ve oda aidatlarının borçları için başvurular 30 Haziran 2017’de sona erecektir. Değerli meslektaşlarımızın kapsama giren kurum alacaklarının yapılandırabilmeleri için 30 Haziran günü mesai bitimine kadar birime şahsen müracaat etmeleri gerekmektedir. Son güne kalınmaması rica olunur.

ÖZKARA’DAN BAYRAM TEBRİĞİ

Ramazan Bayramını da kutlayan Özkara şunları söyledi: “Dostlukların yeniden canlandığı, üzüntülerin yerini sevince bıraktığı, yardımlaşma ve dayanışma duygularının doruğa çıktığı ve bizleri birbirimize yaklaştıran mübarek Ramazan ayının ardından bayrama ulaşmanın sevincini yaşıyoruz. Bayram sevinçlerimizle dini ve milli duygularımız perçinleşir, milli birlik ve beraberlik bilincimiz daha da güçlenir. Bu duygu ve düşüncelerle herkesin Ramazan Bayramını kutluyorum.”

Editör: TE Bilişim