Tepebaşı Ziraat Odası Başkanı Süleyman Buluşan 1 Şubat tarihinde yapılacak olan Tepebaşı Ziraat Odası Başkanlık seçimi için aday olduğunu açıklayarak, hedeflerinin üretim olduğunu belirtti.

 

2012 yılında zor şartlar altında kurdukları ziraat odası yönetimini bugünlere getirdiklerini dile getiren Başkan Buluşan, “6 bin üye ve 20 bin bireyle biz büyük bir aileyiz. Bu aile bugüne kadar pek çok zorlukları aşarak bugünlere ulaştı. 2012’den bugüne kadar yaptığımız çalışmalar tamamen üretim üzerine oldu” ifadelerini kullandı.

 

2015- 2019 dönemi içinde Ziraat Odası yönetimine aday olduklarını söyleyen Süleyman Buluşan, üretimde kaliteyi yakalamak, rekolteyi yükseltmek adına aday olduklarını belirtti. Buluşan, “Ekip çalışmasına önem verdiğimiz ve bu yüzden başarılı olduğumuz için başarıyı daha ileriye taşımak adına adayız” dedi.

 

BU SEÇİM ÜRETİCİNİN SAĞLIKLI YAŞAMININ SEÇİMİDİR

 

Yapılacak olan seçimin siyasi bir seçim olmadığını, üreticinin sağlıklı yaşamının seçimi olduğunu kaydeden Buluşan, “Tüm üyelerimizin, delegelerimiz, danışmanlarımızın, üretimde emeği geçen herkes için bizler çalışmalarımızı daha ileriye götürmek ve çiftçimizin her anlamda yanında yer almak adına ben ve ekibim yeniden Tepebaşı Ziraat Odası yönetimine adayız. Yapılacak olan seçimin tüm halkımıza hayırlı olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

 

 

 

Editör: TE Bilişim