Türk İş İl Temsilcisi Nejat Kılıç, Türk Milleti’nin hiç kimsenin teslim alamayacağını belirterek 30 Ağustos da yapılacak yürüyüşe Eskişehirlere katılmasını istedi
Türk yurdunu parçalayıp Türk halkını esir almak isteyen emperyalist güçlere karşı 26 Ağustos 1922’de başlayıp 30 Ağustos’ta zaferle neticelenen Büyük Başkumandanlık Meydan Muharebesi’nin 94’üncü yıl dönümünü kutlayacaklarını belirten Kılıç, “ Yalaman Adası Atatürk Girişi’nde toplanıp Vilayet Meydanı’na kadar yürüyerek çeşitli etkinlikler ile beraber tekrar yad etmek istiyoruz. Türk milletini hiç kimsenin teslim alamayacağını bir daha vurgulamak istiyoruz. Başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm atalarımızı rahmetle şükranla yad ediyoruz” dedi.
“ Bugünde su uyur düşman uyumaz misali, kendi içimizde buldukları hainlerle Türk milletini parçalamaya, Türk yurdunu parçalamaya kalktılar” diyen Türk İş İl Temsilcisi Nejat Kılıç, “ Ama Türk halkı zor günlerin mücadelesini canıyla, kanıyla ülkesini özgürlüğünü savunduğunu gösterdi. Bu yüzden bu seneki kutlama bir kat daha önemli diye düşünüyoruz. Bu nedenle tüm halkımızı 30 Ağustos’ta saat 19.00’da Yalaman Adası Atatürk Girişi’nde başlayacak olan etkinliğimize çağırıyoruz” şeklinde konuştu.
 
 
Editör: TE Bilişim