Türk İş İl Temsilcisi Necat Kılıç, 1 Mayıs İşçi Bayramı kutlamalarını değerlendirdi. Türk İş İl Temsilcisi Necat Kılıç, 1 Mayıs kutlamalarında Türk bayrağı taşımayan, İstiklal Marşını okumayan kişilerle aynı safta bayramı kutlamak istemediklerini söyleyerek, bundan sonraki yıllarda da aynı tavrı sürdüreceklerini söyledi.
Kılıç konuyla ilgili yaptığı değerlendirmede, “Emeğe saygısı olan, insan sevgisi olan, ülkede huzur isteyen, ülkenin birlik bütünlüğüne sahip çıkan tüm vatandaşlarımızla 1 Mayıs’ı kutlamak istediğimizin çağrısını yaptık. Ülkenin bütünlüğünü gösterecek tek şey bayraktır, bir ülkenin gücünü ortaya koyacak İstiklal Marşı’dır. Bunlara saygı duyan, bunları bizimle birlikte taşıyıp söyleyebilen herkesi bundan sonraki 1 Mayıs’larda da davet etmeye devam edeceğiz” dedi.
TERÖR BİR AN ÖNCE BİTİRİLMELİ
“Ülkemizde ciddi bir terör sorunu var” diyen Kılıç, “1 Mayıs’ta Şehitlik’ten başlama sebebimiz de buydu. Dün düşmana karşı vatanı kurtarmak için canını veren büyüklerimiz, bugün de kendi kardeşleri, ana babası, yurdunun selameti, barışı için terör örgütüne karşı canlarını veriyorlar. Onları şükranla anıyoruz. En kısa zamanda terörün bitirilmesi gerektiğini vurguluyoruz” dedi.
 

 
Editör: TE Bilişim