T.Kamu Sen Eskişehir İl Temsilcisi Haydar Urfalı, Ağustos ayının Türk milletinin zafer ayı olduğunu belirterek, “Her köşesi bilfiil işgal edilmiş topraklarda yaşayan bir milletin verdiği var oluş mücadelesinin zaferle taçlandığı gündür” dedi.
30 Ağustos’un; yokluk, yoksulluk, açlık, ihmal ve işgale mahkûm edilen bir milletin, tarihin akışına isyan ederek kendi kaderini kanıyla yazdığı gün olduğunu belirten Urfalı, bugün milletin içine nifak tohumları saçmak isteyenler olduğunu söyledi.
Devletin yegane varlığımız ve en kıymetli hazinemiz olduğunu belirten Kamu Sen İl Temsilcisi Urfalı, “Atalarımızdan emanet aldığımız bu devleti dostluk, kardeşlik ve barış içinde mutlu, müreffeh, aydınlık yarınlara taşımak hepimizin görevi; onu ne pahasına olursa olsun korumak ise, dini, dili ve etnik kökeni ne olursa olsun bu topraklarda yaşama ve Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olma ayrıcalığına erişmiş herkesin boynunun borcudur.
Cumhuriyetin kazanımlarını özümsemiş, demokrasinin faziletine ermiş ve “Ya istiklâl ya ölüm” parolasıyla yola çıkmış Türk milletini bölmeye, yok etmeye, esaret ve vesayet altına almaya kimsenin gücünün yetmeyeceğine yürekten inanıyorum” dedi.
 
Editör: TE Bilişim