AK Parti Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Nebi Hatipoğlu, yerel seçimlere sayılı günler kala kentte faaliyet gösteren derneklere olan ziyaretlerini sürdürdü.

Milletvekili Fatih Dönmez’den 23 Nisan mesajı Milletvekili Fatih Dönmez’den 23 Nisan mesajı

Türkiye’nin heyecanla beklediği 31 Mart yerel seçimlerine 1 haftadan az bir süre kaldı. Partiler ve adaylar, seçimlere sayılı günler kala çalışmalarında hız kesmedi. Bu çerçevede, AK Parti’nin Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Nebi Hatipoğlu, katıldığı iftar programının ardından dernek ziyaretleri gerçekleştirdi. Odunpazarı Belediye Başkan adayı Özkan Alp ve Tepebaşı Belediye Başkan adayı Hamid Yüzügüllü ile birlikte ilk olarak Samsunlular Kültür ve Sosyal Dayanışma Derneği’ni ziyaret eden Hatipoğlu, daha sonra Eskişehir Muş Kültür ve Dayanışma Derneği üyeleriyle buluştu. Vatandaşların yoğun ilgileriyle karşılanan Hatipoğlu, yerel seçimlerde ‘tam destek’ sözü aldı. Seçimlere çok az bir süre kala anketlerin kendileri için sevindirici olduğunun altını çizen Hatipoğlu, “Sizlerle bir arada olduğum için çok mutluyum. Hepinize, bizleri ağırladığınız için çok teşekkür ediyorum. Seçime sayılı günler kaldı, çıkan anketlerde çok iyi durumdayız. Bu şekilde inşallah kazanan Eskişehir olacak. Kentimizde çocuklarımıza, öğrencilerimize, kadınlara ve emekililerimize yönelik projeler açıkladık. Ben büyükşehir belediye başkan adayı olarak emeklilerimize yönelik olarak bir paket daha açıkladım. Emeklilerimize 3 ila 5 bin lira civarında aylık bir destek vereceğiz. Eskişehir'i büyütelim istiyoruz. Büyük yatırımlar yapılsın istiyorum. Eskişehir büyüsün, bu kentsel dönüşümle hem güzel hem de depreme dayanıklı bir kent olsun istiyorum. Bu istikamette inşaat sektörünü de canlandıracağız. 15 tane katkı kavşak ve kuzey çevre yolunu yapacağız. 50 bin konut yapacağız. Yani biz elimizden gelen her şeyi yapacağız. Cenaze arabası lazımsa yapacağız, taziye evi lazımsa yapacağız, yani ne lazımsa hepsini vatandaşlarımız için yapacağız” dedi.
*
*

AK Parti Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Nebi Hatipoğlu, Odunpazarı Belediye Başkan adayı Özkan Alp ve TEİ Genel Müdür Yardımcısı Murat İlker Çelik ile birlikte yerli ve milli motor sergisini gezdi.

AK Parti’nin Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Nebi Hatipoğlu, yüzde 100 yerli üretim motorlarla Türk havacılık motorları sektöründeki öncü isim TEİ’nin Vilayet Meydanı’ndaki millî motor sergisini ziyaret etti. Milli motorları yakından inceleyen Hatipoğlu, TEİ Genel Müdür Yardımcısı Murat İlker Çelik’ten motorlar ve yürütülen çalışmalar hakkında detaylı bilgiler aldı. Sergiyi çok beğendiğini ifade edeb Hatipoğlu, “Havacılık motorlarında ülkemizin gururu, Avrupa ve dünyanın sayılı şirketlerinden olan TEİ tarafından Eskişehirimizde yüzde 100 yerli üretim olarak tasarlanan motorlarını inceleme fırsatı bulduğum için çok gururlandım. TEİ’nin ortaya koyduğu bu başarının, ülkemizin her alanda olduğu gibi havacılık, savunma sanayi ve dev yatırımların en büyük kanıtı olarak vatandaşlarımızı da gururlandırdığına yürekten inanıyorum.
Sergide bizlere eşlik eden, yerli ve milli motorlarımızın tanıtımını yapan kıymetli TEİ Genel Müdür Yardımcısı Murat İlker Çelik’e teşekkür ediyor, TEİ’ye başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Nebi Hatipoğlu, daha sonra Baksan Sanayi Sitesi’ni ziyaret ederek esnafın sorunlarını dinledi.

Editör: Mustafa YILDIRIM