Eskişehir Tabip Odası Başkanı Dr. Bülent Nazım Yılmaz, Çağdaş Hekim Grubu olarak 26-27 Nisan 2014 tarihinde yapılacak genel kurulda Eskişehir Tabip Odası kurullarına aday olduklarını söyledi.

Dr. Yılmaz, “Çağdaş Hekim Grubu uzun yıllardır Eskişehir Tabip Odası yönetimlerinde yer almaktadır. Bu süreçte hekimlerin demokratik, özlük haklarının savunucusu olduğumuz gibi, toplumun sağlık hakkı mücadelesinin de önemli bileşenlerinden olduk.

 Türkiye’de ve ilimizde demokrasi, emek, insan hakları mücadelesinin de önemli adreslerinden biri olmaya gayret ettik. Çağdaş Hekim Grubu olarak bu değerlerin savunucusu olmaya devam edeceğiz”dedi.

“Rekabet etmek yerine hekimce dayanışmak için, çağdaş, bağımsız, etkin, demokratik ve katılımcı bir Tabip Odası’nın devamı için, birlikte üretmek, birlikte yönetmek için, iş güvencemiz ve sağlık hakkı için” sloganı seçimlere girecek olan Çağdaş Hekim Grubu’nda; adaylar şunlar:

“Yönetim kurulu üye adayları; Dr. Bülent Nazım Yılmaz, Dr. Murat Süleyman Erol, Dr. Erdal Keçecioğlu, Prof. Dr. İlhan Özgüneş, Dr. Fatma Tansu Sakarya, Dr. Mustafa Tarık Turan, Dr. Hüseyin Yıldırım. Onur Kurulu üye adayları; Prof. Dr. Gaye Usluer, Dr. Halil Aydınoğlu, Dr. Ahmet Bozkurt, Doç.Dr. Muzaffer Çetingüç, Dr. Okan Say. Delegasyon üye adayları;  Dr. Mehmet Akif Aladağ, Dr. Nazan Aksaray, Dr. Prof. Nazmiye Erol, Dr. Hamit Güçlüer, Prof. Dr. Cem Kaptanoğlu, Dr. Muharrem Şenel,  Dr. Neşe Yılmaz. Denetleme Kurulu üye adayları; Dr. Berkant Yetken, Dr. Mehtap Yıldız ve Dr. Namık Yılmaz.”

 

Editör: TE Bilişim