AK Parti Odunpazarı İlçe Teşkilatı, delege seçimleri gerçekleştirildi. AK Parti İl Binasında gerçekleştirilen seçimlere, partide daha önceki dönemlerde hizmette bulunmuş pek çok yöneticinin de katıldığı gözlendi. Eski ve yeni yöneticilerin bir arada bulunduğu delege seçimlerinde, birlik ve beraberlik vurgusu yapıldı.
Seçimler neticesinde 85 mahalleden 400 delege belirlendi. Partinin merdivenlerinde bile oturacak yer bulmanın güç olduğu ve binlerce kişinin katıldığı seçimlerden sonra basın mensuplarının sorularını yanıtlayan AK Parti Odunpazarı İlçe Başkanı Volkan Doğan, “Bir delege seçimi gerçekleştirdik. Anca bu seçimleri bir demokrasi şöleni olarak da değerlendirebiliriz. Baştan sona partimize yakışır vakar içinde gerçekleştirilen seçimlerin memleketimize, Odunpazarı'mıza ve partimize hayırlı olmasını temenni ediyordum” dedi.
Partinin eski ve yeni yöneticilerinin bir arada olmasının önemine de işaret eden Doğan, “Kimlerin delege olduğundan çok, Partimizin nasıl bir birlik ve beraberlik ruhu içinde olduğu önemli. Eski ve yeni yöneticilerimizin teşrifleriyle, AK Parti’nin hizmet ruhunu göstermiş olduk. Bu ruh sayesindedir ki, Eskişehir’i Ak bir geleceğe kavuşturacağız” ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilişim