Mustafa Arslan’ın ilçe başkanı olarak seçildiği AK Parti Mahmudiye İlçe Kongresinin büyük bir coşku içinde geçtiği kaydedildi.

Kongre için emeği geçen herkese teşekkür ettiğini belirten AK Parti İl Başkanı M. Dündar Ünlü, Mahmudiye İlçe Başkanı olarak göreve devam edecek olan Mustafa Arslan’a ve ilçe yönetim kuruluna başarılar diledi.

Kongrede konuşan Ünlü, “İlçemizin yarınını şekillendireceğine inandığım önemli günlerden birini yaşıyoruz. Sizler, tarihten aldığı  şuur ve bilinçle yarına hazırlanan bir partinin mensuplarısınız. AK Parti'nin gerek içeride gerekse dışarıda daha yapacak çok işi var. Daha söyleyecek çok sözü var. Haziran 2015 seçimlerinde, 330 un üzerinde bir milletvekili kadrosunu meclise taşımak zorundayız. Daha güçlü, daha sağlam duran bir Türkiye için bugün, daha çok çalışmak zorundayız. Yenilenme yerelde başlar. Bu nedenle bu kadrolar bize 2019 da zaferi getirecek kadrolardır.” dedi.

            Anayasayı değiştirecek çoğunluğu elde edecek olanın AK Parti teşkilatları olduğunu ifade eden Ünlü, “Bu çoğunluğu sağlayabilecek olan da seçimlerde çalışacak olan bu teşkilattır. Üyeden başlayarak sandık kurullarına, belde, ilçe teşkilatlarından il teşkilatlarına ve bütün Türkiye’ye kadar AK Parti teşkilatları bu işi yapacaktır” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim