Anadolu Üniversitesinde sözleşmeli işçi olarak çalışan iki kişinin ekmeği ile oynanmak istendiğini öne süren MHP Tepebaşı İlçe Başkanı Uğur Yüceses, nedenin bu iki kişinin Türk Milliyetçisi olduğunu öne sürdü.

“İktidar partisinin Tepebaşı ilçe yöneticisi ve iktidarın yandaş sendikasının temsilcisi üniversitedeki yetkililere bu iki Türk milliyetçisinin işten çıkartılması ile alakalı ‘’arkamızda Eskişehir milletvekili var kendisinin de bilgisi var’ diyerek tehdit ettirmektedir” diyen MHP Tepebaşı İlçe Başkanı Yüceses şunları söyledi:

“Sayın Vekilin ve Sayın İl Başkanının bu tip işlerden  bilgisinin olduğunu düşünmüyorum sanırım bu kişilerin  nüfus ticareti  yapmak gibi bir alışkanlıkları da mevcut. Güç zehirlenmesine kapılmış olan bu kişiler Üniversite gibi bir kurumun düzenini bozarak insanların ekmeği ile oynanması kabul edilemez. Sayın parti yetkilisinin geçmiş dönemlerde kimleri işe aldırdığı hangi yapı ile bağlantılı olduğunu çok iyi biliyoruz. Bu yapının uzantılarına geçmişte ne şekilde yardımcı olduğunu araştırılması gerekmektedir. İktidarın verdiği bu güçle zehirlenen yöneticiler insanları tehdit etmek ve ekmeğine mani olmayı huy edinerek normal görmektedirler. Buradan güç zehirlenmesine kapılan yetkililere tavsiyemiz dili dini ırkı siyasi görüşü ne olursa olsun insan onuruyla oynamasının yanlış bir hareket olduğunu hatırlatırız.”

                                                     

Editör: TE Bilişim