CHP İl Gençlik Kolları Başkanı Deniz Demirbilek , 2015 yılının sonunda 2016 yılı için yapılan, barış ve huzur temennilerinin gerçekleşmediğini belirterek yeni yılda kaybedenin ülke olmamasını istedi.
2016 yılının bir değerlendirmesini yapan Demirbilek, “Bu yılın son gününde, sosyal medyada, yine adettendir, kutlama mesajları yayınlayacağız fakat bu sefer farklı bir şey yapalım. Ülkemiz için şapkamızı önümüze koyalım ve yalnızca 1 saat sağlıklı bir şekilde neden bu halde olduğumuzu düşünelim. Neden ülkemiz 2002 yılında neredeyse sıfır şehit verirken 2016 yılında şehitsiz bir gün geçmedi” diye sordu?
Vatandaşlardan tüm bu yaşananlar karşısında yeni yılda, CHP’ye bir şans vermesini istiyen CHP İl Gençlik Kolları Başkanı Deniz Demirbilek şunları söyledi:
 “Tabi bunların yanında ülkemize bolluk, bereket, refah, huzur ve adalet vaat eden, bu vaatlerini projeleri ile taçlandıran, bu projelerini yandaş medyanın her türlü ambargosuna karşın gür bir sesle halka ulaştırmaya çalışan, tırnaklarıyla kazıya kazıya, ülkenin bölünmez bütünlüğüne zarar gelmemesi için canla başla çalışan yüz binlerce kişilik CHP ailesini de düşünün. Ülkenin geleceği için kimin samimi kimin menfaati için çalıştığını düşünün. Terör örgütü PKK tarafından suikast girişimine maruz kalan fakat yine de korkmadan, sinmeden ve yılmadan çalışan cesur yüreğimiz Kemal Kılıçdaroğlu’nun birleştirici, bütünleştirici söylemlerini düşünün. Kısacası bu yılın son günü temennilerinizi, adettendir, dileyin ama temenniden ziyade yandaş medya ve paralı askerlerin sözlerini bir kenara koyarak yalnızca yaşadığımız şeyleri düşünün. Tüm bu düşüncelerin halkımızı, ülkemizin geleceği için en doğru karar olan CHP’ye bir şans vermeye sürükleyeceğine inanarak, tüm vatandaşlarımızın yeni yılını kutlarım. Umarım bu yılın kaybedeni ülkemiz değil, kendi hırsından başka bir şey düşünmeyenler olur.”
 
Editör: TE Bilişim