CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer Beylikova’nın Halilbağı ve İkipınar köylerinde yurttaşlarla bir araya geldi. Beylikovalı yurttaşların sıkıntılarını dinleyen Çakırözer, Anayasa paketine neden ‘Hayır’ dediklerini anlattı. Çakırözer’e CHP il ve ilçe yöneticileri ile belediye meclis üyeleri de eşlik etti.
Halilbağı ve İkipınar köy kahvehanelerinde çiftçiler, emekliler ve köylerin işsiz gençleriyle bir araya gelen CHP’li Çakırözer ve parti yöneticileri hem sorunları dinledi hem de Anayasa referandumuna ilişkin değerlendirmelerde bulundu.
Türkiye’nin hiçbir sorununa çare yok
Ziyaretleri sırasında konuşan Çakırözer, halk oylamasına sunulan Anayasa paketinin ne işsiz gençlerin, ne çiftçinin ne de emeklilerin hiçbir sorununa çare bulmadığını dile getirdi. Çakırözer, “Önümüze getirilen ‘Tek Adama Anayasası’ Türkiye’nin hiçbir sorununu çözmüyor. Tam tersine tüm yetkileri tek elde toplayarak ülkeyi bilinmezliğin içine sürüklüyor. Biz CHP olarak tüm yetkilere tek elde toplayan bu pakete ülkemiz, çocuklarımız, geleceğimiz için ‘Hayır’ diyoruz. Siz Beylikovalı hemşehrilerimizin de sağduyusuna inanıyor, desteğine güveniyoruz” dedi.
HAYIR ÇAĞRISI
Beylikovalı yurttaşlara ‘Hayır’ çağrısında bulunan Çakırözer, “ Mesele parti meselesi değil. Mesele ülke, vatan meselesi.  Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun da dile getirdiği gibi bizler Türkiye’nin geleceğini oylayacağımız bu Anayasa referandumunda sağı solu bırakalım, ileriyi geriyi bırakalım, demokrasi isteyen, özgürlük isteyen, ülkenin geleceğini düşünen tüm yurttaşlarla birlikte el ele verelim Hayırlarımızı çoğaltalım istiyoruz. ‘Hayır’ diyen biri olarak, bu ülkenin bir ferdi olarak ben de sizlere ‘Hayır’ deme çağrısı yapıyorum.  Ülkenin geleceği için sizlerin de Hayır diyeceğine gönülden inanıyorum. Ancak şunu unutmayın ki, vereceğiniz karar her ne yönde olursa olsun başımızın üstünde yeri vardır” dedi.
 
 
 
 
 
Editör: TE Bilişim