CHP Parti Meclisi Üyesi ve Eskişehir Milletvekili Aday Adayı Prof. Dr. Gaye Usluer Kütahya’da CHP örgütleriyle buluştu. 
CHP Kütahya İl Başkanı Dr. Zeliha Aksaz, örgüt yönetimleri ve partililer tarafından karşılanan Prof. Dr. Usluer, il örgütü toplantı salonunda milletvekili aday adaylarının da katılımıyla basın açıklaması yaptı. Usluer burada yaptığı açıklamada; AK Parti'nin 2002 yılında iktidara gelirken sloganının yolsuzluk ve yoksullukla mücadele olduğunu hatırlatarak; bugün ise ülkenin en önemli sorununun yolsuzluk ve yoksulluk olduğunu söyledi.
SANDIK ÇEVRESİ ÖRGÜTLENMESİ
7 Haziran 2015 seçimlerinde CHP’nin herkes için bir umut olduğunu söyleyen Usluer, CHP iktidarında birinci hedeflerinin yolsuzluklara mücadele, herkese iş herkese aş ve özgürlükler olduğunu belirtti. Usluer, Anayasanın değiştirilmesini sürekli tekrarlayan AK Parti'nin 13 yıldır ülkeyi 1982 darbe anayasası ile yönettiğine de dikkati çekti. Usluer, CHP iktidarında birincil hedefin her eve iş ve aş olacağını ifade etti. 
Milletvekili aday adayları, il ve ilçe yönetimleri ile partili eğitmenlerin katıldığı bir saat süren basına kapalı toplantı bölümünde ise; sandık çevresi örgütlenmesi ve mahalle temsilciliği çalışma programını anlatıldı.
Editör: TE Bilişim