CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler ve üyeleriyle bir araya geldi.Ülke ve kent gündeminin değerlendirildiği ziyarette Çakırözer, “Eskişehir için üreten, Eskişehirin istihdamına, refahına katkı sağlayan”ETO üyelerine teşekkür etti.
ETO’nun yürütmekte olduğu projeler hakkında da Başkan Güler’den bilgi alan Çakırözer, Fuar ve Kongre Merkezi’nin 2018’de tamamlanacak olmasından büyük memnuniyet duyduğunu ifade etti. Çakırözer,  Fuar ve Kongre Merkezi’nin projenin Eskişehir’in sadece ekonomisine değil sosyal ve kültürel hayatına da önemli katkı sağlayacağına inandığını belirtti.
EKONOMİ HUKUK İLE GÜÇLENİR
Anayasa değişikliği paketine ilişkin görüşlerini de ETO yönetimi ile paylaşan Çakırözer,ekonominin, ticaretin, sanayinin gelişmesinden yana olduklarını, bunun için birinci önceliğin demokrasi ve hukuk devletinin güçlenmesi olduğunu belirtti. Paketin demokrasi, hukuk devleti ve bağımsız yargı konularında Türkiye’yi ileriye götürmeyeceğini düşündükleri için ‘Hayır’ çağrısı yaptıklarını ifade etti.
HER ZAMAN YANINIZDAYIM
ETO’nun taleplerinin Ankara’da hükümetin dikkatine getirilmesi konusunda gösterdiği çabaların referandum sonrasında da devam edeceğini belirten Çakırözer,  “ETO’nun, iş insanlarımızın, STK’ların talep ve beklentilerinin yerine getirilmesi, sorunların çözülmesi için elimden gelen çabayı göstereceğim. Taleplerinizi Meclis gündeminde de dile getireceğim” dedi.

 
 

 
Editör: TE Bilişim