CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer Uluönder Mahallesi esnafını ziyaret ederek, sıkıntı ve talepleri dinledi, 16 Nisan’da gerçekleştirilecek olan Anayasa referandumunda ‘Hayır’ oyu kullanmaları çağrısında bulundu.
 
CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer Uluönder mahalle esnafını ziyaret ederek, sıkıntı ve talepleri dinledi, 16 Nisan’da gerçekleştirilecek olan Anayasa referandumunda ‘Hayır’ oyu kullanmaları çağrısında bulundu. 16 Nisan’da sandıklarda kullanılacak olan Hayır’ın ülkenin geleceği için çok büyük anlamı olduğunu söyleyen Çakırözer, “Hayır;  ülkemize, geleceğimize, demokrasimize sahip çıkmak demektir. Onun için sizlerin sağduyusuna güveniyor ve ‘Hayır’ için destek istiyoruz” dedi.
TÜRKİYE’NİN GELECEĞİNİ OYLAYACAĞIZ
Ziyaretleri sırasında Çakırözer’e Tepebaşı İlçe Başkanı Vural Yörük ile ilçe teşkilatı da eşlik etti. Uluönder mahalle esnafını teker teker dolaşan CHP heyeti, esnafa 16 Nisan’da sandığa gidin ve oyunuzu kullanın çağrısında bulunarak, ‘Hayır’ için destek istedi. Çakırözer, “Yurttaşın nabzını en iyi tutan, onlarla sürekli iletişim halinde olan esnaf kardeşlerimiz de çok iyi biliyor ki, bu bir parti seçimi değil! Bizler 16 Nisan’da Türkiye’nin geleceğini oylayacağız. Onun için diyoruz ki oyunuz ne olursa olsun, ister ‘Evet’ isterse ‘Hayır’ deyin, sandıklara gidin ve oylarınızı kullanın. Ama sandığa giderken çocuklarımızı, torunlarımızı, onlara bırakacağımız Türkiye’yi oyladığımızı unutmayın” dedi.
Halk oylamasına sunulan anayasa değişikliği paketinde esnafın sorunlarına ilişkin hiçbir madde bulunmadığını dile getiren Çakırözer, “ Şu ana kadar Eskişehir’imizin pek çok mahallesinde esnaflarımızla bir araya geldik. Sadece siz esnaf kardeşlerimizin değil, tüm yurttaşlarımızın sıkıntıları aynı; işsizlik, ekonomideki gidişat, yurttaşın alım gücünün kalmaması çözüm bekleyen temel sorunlar arasında… Yurttaş sorunlarına çözüm beklerken önümüze getirilen bu paket sizlerin, bizlerin aklıyla alay etmekten başka bir şey değil” dedi.
 
 
 
 
Editör: TE Bilişim