Dernek Başkanı Vedat Çeliker ve yönetim kurulu üyeleri ilk olarak İl Başkanı Dündar Ünlü’yü, ardından Odunpazarı İlçe Başkanı Volkan Doğan’ı son olarak da Tepebaşı İlçe Başkanı Ertuğrul Dindar’ı ziyaret etti. Ziyaretlere Dernek Genel Sekreteri Abdil Ateş, üyeler; Necdet Örs, Şenol Bıyık, Şahin Sarıçoban ile Mehmet Değirmen katıldı.

DERNEĞE YENİ BİNA

Adalet ve Kalkınma Partisi’nin yeni oluşan yönetim kurulu üyelerinin ve Eskişehir’de önümüzdeki süreçte gerçekleşebilecek gelişmelerin değerlendirildiği toplantılarda AK Parti Eskişehir yeni teşkilatı ile Çiftelerlilerin Eskişehir ve Çifteler ilçesi hizmetlerinde dayanışma halinde olacakları vurgulandı. Yeni teşkilat üyelerinin gelecek için ümit verdiğini, Eskişehir’de yeni bir dönemin başlayacağının altı çizildiği ziyaretlerde, dernek yönetimi ile parti teşkilatı yöneticileri arasında her noktada iletişim ağının kurulması gereği vurgulandı. Özellikle derneğin yeni bir binaya ihtiyaç duyduğunun görüşüldüğü buluşmada, yapılması gereken eylem planı üzerinde fikir alışverişinde bulunuldu.

BEREKET GETİRSİN

Çeliker, Doğan ve Dindar ziyaretlerinde Çiftelerlilerin siyasette üst göreve gelmelerinden onur duyduklarını, bunun Çifteler lobisinin Eskişehir’de daha etkin olacağının işareti olarak değerlendirdiklerini söyledi. Ünlü, Doğan ve Dindar, yaptıkları açıklamada ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade ettiler.  Ziyaretlerde ayrıca Dernek Başkanı Çeliker Ünlü, Doğan ve Dindar’a yeni oluşan parti teşkilatının Eskişehir’e bereket getirmesini temenni ederek “bereket duası” tablosu takdim etti.  

 

Editör: TE Bilişim