Vatan Partisi Tepebaşı İlçe Başkanı İbrahim Aydoğan, Cumhurbaşkanlığı sisteminin, ikinci İstiklal Savaşı’nın önündeki tuzak olduğunu öne sürdü.
Cumhurbaşkanlığı Sistemi’nin aynı zamanda AKP iktidarının önündeki tuzak ve bu tuzağın içine itillmek istendiğini belirten Vatan Partisi Tepebaşı İlçe Başkanı İbrahim Aydoğan, “Cumhurbaşkanlığı Sistemi Türkiye’yi ABD planlarının içine çekmektedir. Bu sistem içte ve dışarıda teröre karşı mücadeleye hizmet etmiyor. Türkiye’nin düşmanlarına hizmet ediyor, Türk milletini bölüyor. Hatta AKP ve MHP’yi de bölmektedir. Bugün Cumhurbaşkanlığı Sistemi, Milli Seferberliğe hizmet etmiyor” dedi.
TBMM’de Cumhurbaşkanlığı Sistemi girişiminin oylandığını vurgulayan Aydoğan, “Cumhurbaşkanlığı girişiminden vazgeçmek, AKP bir yenilgi değildir; ilerdeki ağır yenildgiden kurtulmak için akıllı bir davranıştır. Cumhurbaşkanlığı Sistemi teklifinin TBMM’de kabul edilmlesi durumunda referandumda bu sistemin kabul edilmemesi için Vatan Partisi olarak ülke genelinde mücadelemize devam edeceğiz. Milli Seferberlik için güçlü Meclis, güçlü hükümet, Cumhurbaşkanlığı Sistemine Hayır” diye konuştu.
 
 
Editör: TE Bilişim