AK Parti Eskişehir Gençlik Kolları  Referandum sürecinde Evet propagandasını sosyal medya mecralarında renklendirmek için ‘’En Güzel Evet’’ yarışmasını  başlattı.
Eskişehir Ak Parti Tanıtım Medya tarafından yapılan açıklamada; “16 Nisan referandumundan evet çıkması halinde istikrarsızlığı istikrarsız bırakıp ülkemizin, medeniyetlerin doruğuna çıkacağını düşünmekteyiz. Türkiye’ye dış güçlerin ve bölgesel taşeronların oyunlarını tersyüz etmek için, Küresel güçlerin paradigmalara uyan değil paradigmalarına uyulan bir Türkiye için herkesi evet oyu vermeye davet ediyoruz” denildi.
En Güzel Evet yarışmasının jürisi gazetecilerden oluşturuldu.
Konuyla ilgili açıklama şöyle:
“Referandum sürecinde Evet propagandasını sosyal medya mecralarında renklendirmek için ‘En Güzel Evet’ yarışmasını  başlatmış bulunmaktayız. ’En Güzel Evet’ yarışmasında videonuzu çekip, ’#EnGüzelEvet’ hastag’iyle ‘ aralarında şehrimizin tanınmış ve başarılı gazetecileri; Cihan Yıldırım, Hakkı Kutlu, Murat Taşkın, Rasim Kılıç, Soner Yüksel, Onur Şentürk, Özdemir Uçak ve Ali Baş gibi isimlerin bulunduğu jürinin değerlendirmesi sonucu başarılı bulunan 26 kişi ödüllendirilecektir.  Ödüller ise; Kapadokya, Karadeniz, Antalya, Güneydoğu gezileri, Diriliş Ertuğrul ve Payitaht Abdülhamid dizilerinin setlerine ziyarete götürülecektir. Yarışmaya katılmak için çektiğiniz videoları ‘ #EnGüzelEvet  ‘  hastag’iyle Facebook, İnstagram ve Twitter’a yüklemeniz yeterli olacaktır.”
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Editör: TE Bilişim