AK Parti Eskişehir Milletvekili Harun Karacan, Aşağısöğütönü, Yukarısöğütönü ve Keskin mahallelerinde cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi halk oylaması hakkında bilgi verdi.
Mahalle ziyaretlerinde yoğun ilgiyle karşılanan Karacan, “Kıymetli hemşerilerim sizlerle her fırsatta görüşen, sıkıntılarınızı dinleyen bir kardeşiniz olarak bugünkü ziyaretimde cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi hakkında konuşmaya geldim. 16 Nisan tarihi milletimiz ve ülkemiz açısından dirileceğimiz ve yenileneceğimiz bir tarih olacak” dedi.
Referandum sonucunda ‘evet’ kararı çıkacağını dile getiren Karacan, “Bakın gece gündüz demeden kapı kapı dolaşıyoruz. Gördüğüm tabloyu söyleyeyim. İnsanların kafasındaki karışıklığı giderdiğimizde, yalanları bir bir çürüttüğümüzde hayır’ın toplumdaki karşılığı dibe vurmaya başladı. Zaten milletimiz dış ülkelerin, terör örgütlerinin takındığı tavırlara baksa bile, seçimde Evet verecektir” diye konuştu.
Konuşmaların ardından mahallelinin sorunlarını da dinleyen Karacan, “Elimizden gelen bütün çabayı göstereceğiz ve çözmeye çalışacağız” dedi.

 
Editör: TE Bilişim