Liberal Demokrat Parti Eskişehir İl Başkanı Önder Artan, basın açıklaması yaptı. Artan, “16 Nisan Günü Milli Egemenlik katledildi. Hala neyin resepsiyonlu kutlaması” diye konuştu.
Liberal Demokrat Parti’den yapılan yazılı açıklamadan söz eden Artan, “Genel Başkan Gültekin Tırpancı’nın TBMM’de yapılacak 23 Nisan Milli Egemenlik ve Çocuk Bayramı resepsiyonuna katılmayacağı belirtildi. Açıklamada, 16 Nisan Pazar günü yapılan referandumda, partiler üstü ve siyaset dışı yerli ve yabancı tüm gözlemci kurumların raporlarına yansıttığı gibi referandumun sonucunu değiştirecek oy sayımı şaibeleri ve YSK kararları ile Milli Egemenlik katledildiğinden bu kararın parti yönetimince alındığı ifade edildi” dedi.
Artan, “Bildiride YSK nihai kararı ile ülkemizde milli egemenliğin ortadan kaldırıldığına inanan ve bunu kabullenemeyen, demokrasinin temel ilkelerinin katledilişine tepki vermek isteyen tüm farklı ideolojilerdeki siyasi partilerin de 23 Nisan’da yapılacak Meclis kutlama resepsiyonunu boykot etme çağrısı yapıldı” diye konuştu.
 
 

 
Editör: TE Bilişim