Milliyetçi Hareket Partisi Odunpazarı İlçe Kongresi Tozman Düğün Salonu’nda gerçekleştirildi.  İlçe Başkanı Deniz Durak’ın seçime girmediği seçimde tek listeyle aday olan Ali Rıza Kahveci başkan oldu.
MHP MYK Üyesi Tekirdağ eski milletvekili Bülent Belen’nin divan başkanlığı yaptığı kongrede konuşan MHP Odunpazarı İlçe Başkanı Deniz  Durak, arkadaşlarıyla birlikte kısa bir zaman önce ülkenin içine düştüğü sıkıntılı bir süreçte göreve geldiklerini belirterek, “Aldığımız ülkücü terbiye gereği tüm zorluklara rağmen azimle, inançla çalıştık. Bugünde burada bizden sonra bayrağı alacak partimizi şehrimizde daha ileriye taşıyacak ülküdaşlarımızı belirlemek için toplandık. Bu salonda buluşan, dertleşen ve kararlar alacak olan irade, sadece partimizin ve şehrimizin değil, ülkemizin ve milletimizin de geleceğine ışık tutacaktır” dedi.
Seçime tek liste ile giren MHP Odunpazarı İlçe Başkan adayı Ali Rıza Kahveci, parti lideri Devlet Bahçeli’nin yanında ve emrinde olduklarını belirterek, “Milliyetçi hareketin değerli mensupları, bizler, sıradan bir davanın mensupları değil, saman alevi gibi parlayıp sönen siyasi partilerin ayarı değil, milletin öz benliğinden doğmuş köklü bir hareketiz. Sayın Genel Başkanımızın söylemiyle ‘İşte, asalet, sadakat burada, cesaret burada. Bütün güzellikler bu salondadır.’ Dün olduğu gibi bugünde salonları dolduran, bu dava için hiçbir fedekarlıktan kaçınmayan, dava arkadaşlarımızın desteğiyle ben ve arkadaşlarım çileye talep olmak Milliyetçi Hareketi bir adım daha öteye taşımak için ilçe yönetimine talip olduk” diye konuştu.
MHP Odunpazarı İlçe Başkanlığına seçilen Ali Rıza Kahveci başkanlığında yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluştu:
“Mehmet Dilek,
Tutku Teberrih,
Kıvanç Engin,
Asuman Cihan Temen,
Mustafa Komar,
Şevket Gezer,
İbrahim Kalaçay,
Turgay Bakır,
Hasan Gökgöz,
Tanju Çoban,
Sencer Teker,
İbrahim Asil,
Yılmaz Karababa,
Nevra Ovacık,
Yavuz Özyurt,
Merve Nur Gödek,
Atilla Bal,
Sait Çöken,
Rasim Özdemir,
Kemal Köse,
Zeki Sarı
Tuncer Kundak.”
 
 
 
Editör: TE Bilişim