MHP Odunpazarı İlçe Başkanlığı, Erenköy, Emek ve Vadişehir Mahalle Temsilcilerini atadı.
MHP Odunpazarı İlçe Başkanlığı adına Teşkilat işlerinden sorumlu Başkan Yardımcısı  Cüneyt Oktay , Mahalle temsilcileri ve mahalle sakinleri ile  ortak sorunlar hakkında istişarelerde bulundular. Mahalle sakinlerinin en büyük sorunları arasında Belediyenin başlatmış ve bir türlü sonlandıramadığı  yol ve alt yapı çalışmaları, ulaşım ve trafik sıkışıklığı sorunları bulunduğunu belirten Oktay, “Kış ve bahar aylarında yağışlardan dolayı kanalizasyon giderleri yetersiz kalmaktadır. Tramvay seferlerinin aksaması, ev ve dükkanlara su baskınlarının olması yol ve kaldırımların sel nedeni ile tahrip olması Odunpazarı Belediyesine daha büyük külfetler getirmektedir. Emek Mahallesine yapılan Tramvay hattı toplu taşıma açısından her ne kadar çözüm olarak yapılmış olsa da zaten dar olan caddelerimizin, bununla birlikte yapılan alt yapı ve asfaltlama çalışmaları trafik çilesini ikiye katlamıştır” dedi.
 Mahalle sakinlerimizin ortak sorunlarından bir tanesi nin de çöp sorunu olduğunu ifade eden Oktay şunları söyledi:
“ Halk çöplerini poşetleyerek sokak başlarına bırakmaktadırlar, kedi köpek vb. sokak hayvanları poşetleri yırtarak çöpleri etrafa dağıtmaktadır ve dağılan çöpler etrafa pis koku akabinde hastalık yaymaktadır.  Her sokak başına bir çöp konteynırı konularak bu saydığımız sorunlar bir nebze giderilmiş olacaktır.
       Mahalle sakinlerimiz bu kadar sorun ve sıkıntılarının içerisinde; stres ve yorgunluklarını atabilecekleri herhangi bir sosyal tesiste bulamamaktadırlar. Çocuk parklarının kısıtlı olması ve parktan ziyade eğitim ve gelişim açısından geleceğimizin teminatı evlatlarımıza daha geniş daha verimli  tesislerin kurulması uygun olacaktır.”
 
 
Editör: TE Bilişim