Ak Parti Tepebaşı İlçe Başkanlığı Esentepe, Yeşiltepe, Sütlüce mahalle temsilciliği açıldı.

Açılış sırasında konuşan Ak Parti Tepebaşı İlçe Başkanı Ertuğrul Dindar, her Cuma bir mahallerde Cuma sohbetleri yaptıklarını dile getirerek, vatandaşlarla görüşmeler yapıp dilek ve temennilerini aldıklarını söyledi.

“SİZİN BELEDİYECİLİK ANLAYIŞINIZDA SADECE KÖPRÜBAŞI VE ADALAR MI VAR?”

Yaptıkları ziyaretler sırasında hep aynı sıkıntılar içerisinde bir unutulmuşluğun olduğunu belirten Dindar, “Yaptığımız bu ziyaretlerde ne acıdır ki hep aynı sıkıntılar hep aynı dilekler bir unutulmuşluk var. Bizler her hafta o mahallelerdeyiz, çünkü bizler unutulanların yanındayız. Unutulmuşluğunu dile getiren vatandaşlarımız Tepebaşı Belediyesi’nden şikayetçi olduklarını buradan söylemek istiyorum. Yeşiltepe’de ki vatandaşlarımızla bir araya geldiğimizde oradaki sorun en küçük 200 metrelik bir yolun kamulaştırılamamasıydı. Belediye ödemesi gereken parayı ödemediği gibi, bizi belediye meclis üyelerimizi meclislerde kültür ve sanata ayrılan paraların bir kısmının ayrılması yönünde bizleri basın önünde vurdumduymazlık içine sokuyorlar. Onun için bütün arkadaşlarıma buradan söylüyorum. Bizler sürekli olarak bu mahallelerin imarlaşmasında yapılaşmasında her türlü katkıyı yapmaya hazırız” şeklinde konuştu.

CHP’li Belediyelere yüklenen Ak Parti Tepebaşı İlçe Başkanı Dindar, CHP’li belediye başkanlarına seslenerek şu soruları yöneltti:

“Sizin belediyecilik anlayışınızda sadece Köprübaşı ve Adalar mı var? Toprak sempozyumları ve gezi düzenlemeleri mi var? Kusura bakmayın iki park yapmakla sosyal belediyecilik olmuyor. Zaten park yapmakta bir belediye başkanının en önemli görevinden bir tanesidir. Okullara bakmak camilere bakmak o ilçenin belediye başkanının görevlerinden. Sizler Esentepe’nin Sütlüce’nin, Yeşiltepe’nin yarınlarına bakın. Yılbaşında bir kar yağdı bütün insanlar perişan oldu, işlerine gidemedi.”

“MEYDANI BİZ AÇACAĞIZ, ÇOK İSTİYORLARSA BİR MEYDAN DAHA YAPSINLAR”

Açtıkları mahalle temsilciliklerinin seçim için yapılan çalışmalar olmadığını söyleyerek konuşmasına başlayan Ak Parti İl Başkanı M. Dündar Ünlü, “Bizler verdiğimiz sözü tutan ve tutamayacakları sözü vermeyen bir partiyiz. 13 yılda Eskişehir’de ciddi yatırımlarımız oldu. Belediyenin yapacağı işleri de bizler yaptık. Biz stadyum yapıyoruz. Stadyumu yaparken eski yerine meydan yapıyoruz. Arkadaşlar biz stadyum yapıyoruz, meydan yapıyoruz diye panikliyorlar. İktidar partisi buradan pirim kazanacak diye korkuyorlar. Meydanı biz yapacağız, çok istiyorlarsa büyükşehir bir meydan daha yapsın ama bu bir kabiliyet işi. büyük projeler büyük düşünen insanların işi, bizlerin işi” dedi.

“CHP KARANLIK ÖRGÜTLERİN KUKLASI HALİNDEDİR”

Eskişehir’de muhalefet partilerine yüklenen İl Başkanı Ünlü, “Birisi 7 Haziran’da iktidar olacağız diyor, birisi de 2 milletvekili çıkaracağız diyor. Cumhuriyet Halk Partisi bugün karanlık örgütlerin kuklası halindedir. Bunlar bugün bu vatandaşa kumpas kurma peşinde, şantaj peşindedirler. Hizmet bunların yanından geçmez geçemez. Bunlar Molotofçu koolisyondur, şantajcı kumpascı koolisyondur. Bugün HDP ile MHP kucak kucağadır. 2015 seçimlerinde bunlara gereken dersi vermemiz gerekiyor” ifadelerini kullandı.

Ak Parti Genel Başkanı’nın sözlerine de değinen Ünlü, “ Eskişehir’de 3 vekili çıkaracağız gerisinden 4’ü de çıkaracağız. Onların vekillerini elinden alacağız” dedi.

Açılış, pilav dağıtımı ile sona erdi.

Editör: TE Bilişim