AK Parti İl Başkanı Dündar Ünlü, genel seçim sonuçlarını değerlendirdi ve geçtiğimiz günlerde LGBT üyelerinin "Onur Yürüyüşü" adı altında bütün dünyada düzenledikleri yürüyüşe destek amacıyla sosyal medya hesabını rengarenk yapan Odunpazarı ve Tepebaşı belediyelerini de eleştirdi.

AK Parti İl Başkanı Dündar Ünlü, Tepebaşı İlçe Başkanı Ertuğrul Dindar ve Odunpazarı İlçe Başkanı Volkan Doğan birlikte basın açıklaması yaptı. İl Başkanı Ünlü, belediyelerin uygulamasını doğru bulmadığını ifade ederek; “Halkımızın oyları ile seçilmiş belediye başkanlarının, belediyedeki yöneticilerin kendi tercih, destek ya da isteklerini kurum adına sunduklarını gördük. Eşcinsel eğilimin ‘onur yürüyüşü’ne destek olmak adına logolarını değiştirdiler. Bu sapkınlığı eleştiren bir Eskişehirliye de belediyemizin kurumsal hesabının ‘tedaviye ihtiyacın var’ denilebilerek hakaret edilebildiğini gördük” dedi. “Bu davranışları normal karşılamayan herkesin tedaviye mi ihtiyacı var size göre” diye soran İl Başkanı Ünlü, “Hem Ramazan ayında sizin sınırlarınızda olmayan ilçelerde bile iftar sofrası ile dini hassasiyetleri kullanacaksınız, hem de dinen kabul edilemez bir davranışı kurumsal olarak destekleyeceksiniz” şeklinde konuştu.

SONUÇLARDAN ÜZGÜNÜZ AMA KIRGIN DEĞİLİZ…

AK Parti Eskişehir İl Örgütü olarak yoğun bir seçim sürecinin ardından sakin ve sağlıklı bir değerlendirme süreci yaşadıklarını kaydeden Dündar Ünlü, “Genel merkezimizle yerel ve genel sonuçları değerlendirmek adına birkaç kez görüştük. Yeni oluşmuş bu dönem için şehrimiz ve ülkemiz adına hangi strateji ile çalışacağımız konusunda planlar yaptık” diye konuştu. 7 Haziran’da yapılan genel seçim sonuçlarının tek başına iktidar hedefi olan partileri için memnuniyet verici olmadığını belirten İl Başkanı Ünlü, “Bu sonuçların AK Parti için neden memnuniyet verici olmadığı açıktır. Şaşırtıcı olan, sonuçların diğer partiler için neden bu denli memnuniyet verici olduğudur” şeklinde konuştu. . AK Parti İl Başkanı Dündar Ünlü “Sonuçlardan dolayı üzgünüz. Fakat ne şehrimize ne de milletimize kırgın değiliz. Biz bu şehri seviyoruz. Sevdiğine darılmaz insan, sevdiğine küsmez” diye konuştu.

 

SEÇİM SONUÇLARI TAHLİL EDİLDİ

AK Parti’nin genel seçimlerde birinci olan parti olmasına karşın seçim sonuçlarını hüzünle karşılayanın da AK Partililer olduğunu dile getiren Başkan Dündar Ünlü, şöyle konuştu: “AK Parti’nin yarısı kadar oy alan partilerin ise sonucu zafer olarak kabul ettiğini görmekteyiz. Şu açıktır ki AK Parti millete gerektiği gibi hizmet edemeyecek olmanın üzüntüsünü çekerken, yönetime talip olmak yerine yalnızca AK Parti karşıtlığından beslenen, siyaseti millete hizmet etmek için değil intikam vasıtası olarak kullanan partiler büyük bir mutluluk içindedir. Seçim süreci ve sonrası ilgili tüm bileşenleri ile tarafımızca tahlil edilmiştir. Değerlendirmemizi hem yerel bazda hem genel merkez nezdinde tamamladık. Çalışmalarımıza ise kaldığımız yerden devam edeceğiz. Milletimizin takdirini saygı ile karşılıyor. Daha iyisi için çalışıyoruz.”

https://ssl.gstatic.com/ui/v1/icons/mail/images/cleardot.gif

 

Editör: TE Bilişim