Ak Parti İl Başkanı Dündar Ünlü, Ankara-İstanbul Yüksek Hızlı Tren hattının açılışı nedeniyle Eskişehir’e gelen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Eskişehir ile ilgili açıklamalarının şehir için bir milat olduğunu söyledi.

 Ülkeyi demir ağlarla ören TCDD’nin devrim gibi çalışmalara devam ederken, bu çalışmadan en fazla nasibini alan halkın buna büyük bir coşkuyla karşılık verdiğini belirten Ünlü, “Başbakanımızın dün verdiği bayramda ücretsiz yolculuk müjdesinin ötesinde şehrimizin yıldız kurumlarından TÜLOMSAŞ’ın gelecek planları ile ilgili olarak yerli – milli Yüksek Hızlı Tren çalışmalarının Eskişehir’e nasip olduğunu aktarması bir milattır. Eskişehir’e bu kazanımlar kendiliğinde gelmemektedir. Kıymetinin bilinmesini ve kavgadan uzak desteklenmesini tüm kent aktörlerinden bekliyorum” dedi.

Parti Yöneticilerinin ve başbakan Erdoğan’ın Eskişehirlilerin açılışı mitinge dönüştürdükleri ve  katılımdan ve coşkudan memnun kaldığını ifade ettiğini belirten AK Parti Eskişehir İl Başkanı Dünndar Ünlü, “Teşkilatımıza ve tüm halkımıza başbakanımızın – cumhurbaşkanı adayımızın yanında durdukları için teşekkürlerimi sunuyorum. Şehrimizdeki yerel yöneticilerin bu hızlı gelişime ayak uydurmalarını gerekli önlemleri alarak tarihi başarıları şehrimiz adına perçinlemelerini umuyorum. Gerekli alt yapı, trafik ve şehir hizmetleriyle ilgili etütlerin yapılarak yeni yatırımların şehrimizde sorunsuz olarak işler hale gelmesi için halkımıza olan görevlerini yerine getirmelerini öneriyorum. Eskişehir daha iyilerine ve yeni yatırımlara layıktır” diye konuştu.

 

Editör: TE Bilişim