Eskişehir Saadet Partisi Kadın Kolları Parti binası önünde dövizlerle Çanakkale Zaferi’nin anlamı ile basın açıklaması yaptılar. SP Kadın Kolları Planlama ve Koordinasyon Başkanı Nesrin Çobanoğlu, Yahya Çavuş’ların, Seyit Onbaşı’ların ve Nene Hatun’ların inancını devam ettiğini söyledi.
102 yıl önce İslam topraklarını emperyalistlere çiğnetmemek için Hakk’a yürüdüklerini belirten Çobanoğlu, “Ümmetin kutlu anaları on dördünde, on beşinde olan kuzucuklarını cepheye gönderdiler. Dünyanın en güçlü donamları Boğaz’dan  geçmesin diye iki yüz elli bin delikanlı kendi canından geçti” dedi.
Bugün 18 Mart 2017 olduğunu belirten Çobanoğlu şunları söyledi:
“Yedi düvel, bankalarıyla geçti Çanakkale’yi. Yedi düvel, Ab normlarıyla, AB Bakanlığı’yla geçti Çanakkale’yi. Yedi düvel, Milli Eğitim müfredatlarıyla, boşanma rakamlarıyla, uyuşturucu kullanma yaşlarıyla geçti Çanakkale’yi. Yedi düvel, milli piyango ile iddia ile spor toto ile geçti Çanakkale’yi. Yedi düvel, tek tek özelleştirmelerle bütüm tesislerimize, limanlarımıza, fabrikalarımıza, yera altı ve yer üstü zenginliklerimize el koymak suretiyle geçti Çanakkale’yi. Yedi düvel, futbol aşkıyla, fanatizmle, Survivorlarla, ahlaksız televizyon dizileriyle, inancımızla tarihimizle, mille olma benliğimizle savaşan programlarla geçti Çanakkale’yi.
Bütün bunlara rağmen Yahya Çavuş’ların, Seyit Onbaşı’ların ve Nene Hatunların aşkı, inancı, azmi ve ruhu devam etmektedir. Çanakkale’de ruh ne muhafazakardır ne de milliyetçidir. Çanakkale’de ruh Milli Görüş ruhudur.”
 
 
Editör: TE Bilişim