AK Parti Tepebaşı  İlçe Başkan Yardımcısı Hasan Karacak, CHP Tepebaşı İlçe Başkanı Vural Yörük'ün son dönemde yaptığı  açıklamalarına cevap verdi. Yörük'ü samimi olmaya davet eden Karacak, şöyle konuştu, "Son günlerde Tepebaşı bölgesi olarak oldukça hareketli ve gündemi oluşturan günler geçiriyoruz. Şehrimizin ve ilçemizin sorunlarının dile getirilmesi, bunlara ilişkin çözümler üretilmesine vesile olduğu sürece bu hareketlilik tarafımızdan olumlu karşılanmaktadır.
              CHP Tepebaşı İlçe Başkanının yıllardır hiç sesini duymamış olmamıza rağmen son günlerde hükümetin çalışmaları ve şehrimizdeki devlet kurumları ile ilgili olarak sürekli acel – tecel açıklamalar yapmaya çalışmasını görmekteyiz. Zaman zaman İl Milli Eğitim müdürlüğü hakkında, kimi zaman belediye başkanı adına, kimi zaman da başka bir görev alanı dışında açıklama yapmaktadır. Ak parti ilçe başkanlığı olarak bölgemize hareket gelmesi ve bu sebeple şehrimizi gezmeye başlamaları açısından memnunuz.
              Ak Parti Tepebaşı ilçe başkanlığı olarak kendi bölgemizde vatandaştan aldığımız onlarca şikayeti ilgili devlet kurumlarına ve belediyeye iletip halkımızın istek ve sorunlarını takip ediyoruz. İl başkanımızın önderliğinde Sayın Bakanımız ve Milletvekillerimiz, İlçe Başkanımız ile onlarca konuyu büyük bir özveri ile takip ediyoruz.
 Baksan köprüsü ile ilgili olarak yapılan son açıklamada da Sayın CHP Tepebaşı İlçe Başkanının basın açıklaması yapmasından önce konu ile ilgilenmiştik. Bize sorsa zaten söylerdik. Bizler konuyu yetkililere daha önce iletmiş ve takibini yapmaktaydık. Köprü ile ilgili endişeler ve tadilat gerektiği konusu yaklaşık 1 ay önceki dilekçede açıkça belirtilmiştir.
Hem Tepebaşı’lı hemşerilerimiz hem de tüm Eskişehir halkımız hiç endişe etmesinler. Bizler vekilimizden mahalle başkanımıza kadar, her gün halkımızın içinde; onların talep, dilek ve şikâyetlerini aralıksız takip ediyor etmeye de devam edeceğiz.
Sayın Tepebaşı CHP ilçe başkanından aynı hassasiyeti, belediyenin çöp ve geri dönüşüm toplama işindeki eksiklikleriyle ilgili de, asfalt paraları ve geri ödenemeyen vergi iadeleri konularında da göstermesini bekliyoruz. Samimiyetine inanmak istiyoruz. Enaniyet ve samimiyet bir arada olmaz siyasetçi önce kendine sonra halka samimi olmak zorundadır."
 
Editör: TE Bilişim