Liberal Demokrat Parti Odunpazarı İlçe kongresi Yunusemre Kültür Merkezi’nde yapıldı. LDP Odunpazarı İlçe Başkanlığına seçilen Mert Eke, Türkiye’nin en genç başkanı oldu.
Kongrenin açılışında konuşan LDP İl Başkanı Önder Artan, Türkiye’nin en çağdaş kentine aklın ve çağın partisi LDP yakıştığını söyledi.  Yerel seçimlerin tamamen başka bir konu olduğuna dikkat çeken Artan, “Bizim gibi Meclis dışındaki partilerin kendilerini göstermeleri için büyük bir fırsattır. Zira tüm siyaset yerelde yapılır. İlçe belediye başkanlığı, ilçe belediye meclis üyeliği gibi hedefler bizler için vurulabilir hedeflerdir” dedi.
Artan daha sonra LDP Genel Başkanı Cem Toker’in konre ile ilgili ve yerel seçimlerle ile ilgili mesajını okudu.
Seçime tek listeyle giren ve Türkiye’nin en genç siyasi parti ilçe başkanı olan Mert Eke 22 yaşında ve Osmangazi Üniversitesi Endüstri Mühendisliğinde okuyor.   LDP Odunpazarı İlçe Başkanlığına seçilen Mert Eke yaptığı konuşmada, insanların çağlar boyunca düzen, nizam ve intizam ihtiyacı içinde yaşadığını, devletlerin bin yıllardır bu ihtiyaçlar üzerine kurulduğunu söyledi. Devletin asil görevlerinin tarafsız ve güçlü bir şekilde adaleti sağlamak ve insanları özgün yaşam tarzlarını güvence altına almak olduğunu vurgulayan Eke, “LDP yeniliğin, çağrdaşlığın ve özgürlüklerin partisidir. Bu gün tam anlamıyla olmasa da geleceğin dünya düzeni liberal değerler üzerine kurulacaktır. Ve bu günün liberalleri geleceğin iktidarı olacaktır. Bu toprakların insanı huzur ve rehaf içinde özgürce yaşamayı herkesten daha çok hak ediyor. Adaletli, özgür, huzurlu, güçlü, büyük Türkiye tutkusuyla çıktığımız bu yolda Liberal Demokrat Parti Odunpazarı İlçe Başkanlığı görevini devralıyorum” dedi.
Merk Eke başkanlığındaki LDP Odunpazarı İlçe yönetim kurulu şu isimlerden oluştu: “Cem Enes Sarıcaoğlu, Emre Özkan, Hüseyin Çakmak ve Burak Koca.”
 
 
 
Editör: TE Bilişim